reklama
LLF
Fanka BB :)
Ciężka sprawa z tym wyborem wózka....ja byłam już 100% pewna - mutsy 4 rider albo bebecar stylo AT.....do momentu, kiedy nie poszłam do sklepu i nie zakochałam się w wózku GRACO typ FREYA.....wszystko by było ok, bo wózek naprawdę rewelacyjny, ma wszystko, czego oczekiwałam po wózku....tylko zawsze cos, zawsze coś! ;-) otóż model freya był produkowany w 2009 roku i już go nie produkują w sklepie....więc jest ostatni, na allegro brak, w ogóle w internecie nie ma już ani sztuki! Masakra! Więc siedzę i trzymam kciuki, żeby nam nikt go nie wykupił do poniedziałku bo dopiero w poniedziałek będziemy mieli pieniądze......ech.....
podsyłam Wam linkę do archiwum allegro:
www_e-graco_pl FREYA +GONDOLA KOLEKCJA 09 PROMOCJA (904318657) - Publiczne Archiwum Allegro
pozdrawiam!
podsyłam Wam linkę do archiwum allegro:
www_e-graco_pl FREYA +GONDOLA KOLEKCJA 09 PROMOCJA (904318657) - Publiczne Archiwum Allegro
pozdrawiam!
LLF...hehe..ja jestem w podobnej sytuacji bo znalazlam wózek taki jaki chciałam, wprawdzie używany ale w idealnym stanie mam go dziś oglądać na żywo... i co chwilę wchodzę na allegro i sprawdzam czy ktoś nie był szybszy odemnie bo to zakupy 'kup teraz'.
LLF
LLF a nie mogą Wam zarezerwować tego wózka ?
mogą, mogą, ale chodzi o to, że jak pojedziemy (bez wstępnej rezerwacji) i po negocjujemy cenę to nam opuszczą jakieś 300 - 350 zł.....tylko trzeba być z "kasą w ręku" :-)
a 300 - 350 zł to już kasa na fotelik samochodowy, który ma 3 gwiazdki w testach bezpieczeństwa :-)
więc czekam i nogami przebieram z niecierpliwości :-)
LLF
LLF...hehe..ja jestem w podobnej sytuacji bo znalazlam wózek taki jaki chciałam, wprawdzie używany ale w idealnym stanie mam go dziś oglądać na żywo... i co chwilę wchodzę na allegro i sprawdzam czy ktoś nie był szybszy odemnie bo to zakupy 'kup teraz'.
normalnie adrenalina jak cholera....a pomyśleć, że to "TYLKO" wózek ;-)
Dziewczyny zakupilismy wózek!!!!! BOLDER SD... nie mam go jeszcze w domu ale wczoraj byliśmy oglądać ten wózek z allegro i się na niego zdecydowaliśmy i nie mam zamiaru dalej szukać umówiliśmy się ze sprzedawcą że odbierzemy w przyszłym tygodniu...
ixidixi
aduska ecoline?
reklama