reklama
riba_1
Mamusia Olivka :)
a my nie musimy kupowac spacerowki, bo od razu ja kupilismy po prostu mielismy wkladana gondole. co do siedzonka jeszcze nie wybralismy. troszke ciezko wydac 250-400 euro, a tyle kosztuja te ktore dobrze wypadly w testach
mls
Fanka BB :)
My mamy Chicco Trio Enyoj i tym samym nie musieliśmy kupować spacerówki, a używamy jej od połowy grudnia
Co do fotelika w zestawie był też fotelik i fakt w kombinezonie ciasnawo, ale do auta jak jest potrzeba to ubieram mała cieplej i biorę gruby kocyk, a w aucie po chwili jest ciepło i nie wymaga zakładania kombinezonu. A główka jeszcze nie wystaje poza fotelik, więc na trochę jeszcze starczy, oby tylko ciepło się zrobiło
Co do fotelika w zestawie był też fotelik i fakt w kombinezonie ciasnawo, ale do auta jak jest potrzeba to ubieram mała cieplej i biorę gruby kocyk, a w aucie po chwili jest ciepło i nie wymaga zakładania kombinezonu. A główka jeszcze nie wystaje poza fotelik, więc na trochę jeszcze starczy, oby tylko ciepło się zrobiło
agulek80
Fanka BB :)
to tak jak my, super sprawa :-) Marcin jeszcze jeździ w gondoli, która jest spora, jak cały wózek, ale na wiejskie klimaty w sam raz ;-)a my nie musimy kupowac spacerowki, bo od razu ja kupilismy po prostu mielismy wkladana gondole.
koralowa
Mama swego synka
My oparcia w gondoli jeszcze nie podnosimy, ale chyba zaczniemy, to misiek bedzie mial ciut wiecej miejsca. Dobrze, ze kupilam boldera, bo inaczej juz dawno bymsy musieli ze spacerowki korzystac.Koralowa my tez mamy Boldera :-) I generalnie jestesmy bardzo zadowoleni, właśnie z powodu gondoli. Mikołaj jeszcze się w niej bez problemu mieści, choć przyznam, że jak jest w kombinezonie to już mało miejsca zostaje. Gorzej z fotelikiem też z implasta, który wg mnie jest totalnie nietrafionym zakupem, a w kombinezonie. A regulujesz już oparcie gondoli? Ja jeszcze nie, ale się zastanawiam...
Misiek się ledwo w nim miesci i marudzi strasznie, więc zaczęlismy się już rozglądać za kkolejnym fotelikiem i własnie dziś ktoś mi w ostatnich sekundach aukcji sprzątnął świetny fotelik sprzed nosa. minusem tych kolejnych fotelików, jest to ze są montowane już przodem do kierunku jazdy no i ze nie wepnie się ich w stelaż...
My fotelik mamy maxi cosi citi. Jestem z niego zadowolona, bo maly ma w nim jeszcze troche miejsca wsadzony w kombinezonie. Dokupilam do wozka adaptery laczace fotelik ze stelazem i jest git.
My jeszcze korzystamy z gondoli, ale spacerówka była w zestawie i czeka na lepsze czasy
Powiem wam że bardzo jestem zadowolona z wózka - mamy jedo fyn, super się sprawdza nawet w najgorszych warunkach śniegowo-zaspowych Fotelik samochodowy wchodzi na adapterach w stelaż wózka więc w razie dłuższych zakupów (raczej nie za często) to fajna sprawa. Młody się w foteliku mieści bez problemu ale będziemy się powoli rozglądać za jakimś lepszym bo czekają nas długie trasy samochodowe do pokonania. Myślimy o zakupie recaro.
Powiem wam że bardzo jestem zadowolona z wózka - mamy jedo fyn, super się sprawdza nawet w najgorszych warunkach śniegowo-zaspowych Fotelik samochodowy wchodzi na adapterach w stelaż wózka więc w razie dłuższych zakupów (raczej nie za często) to fajna sprawa. Młody się w foteliku mieści bez problemu ale będziemy się powoli rozglądać za jakimś lepszym bo czekają nas długie trasy samochodowe do pokonania. Myślimy o zakupie recaro.
Farrah
Początkująca w BB
dziewczyny mam dylemat rozglądam sie za spacerówką w oko wpadły mi te modele :
LEKKI 6kg WÓZEK SPACEROWY EURO-CART LIRA 4 +GRATIS (1425244027) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Magic 4 ESPIRO 7,2 KG _SKLEP LODZ_ W-0zl mulan_pl (1427087689) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
WÓZEK-SPACERÓWKA CAPRI LIME 2010 (HAUCK). (1433774734) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ostati jest moim faworytem...;-) ale ta cena myslałam ze wyrobie sie do 400zł, czytałam i czytałam o funkcjach itp, i bardzo zalezy mi zeby spacerówka była wytrzymała, solidna, wygodna dla malenstwa, bo bedzie przeznaczona w przyszlosci dla drugiego dzidziusia :-) którą byscie wybrały ? a moze Ktoras z Was ma krotys z tych wózków ? ;-)
LEKKI 6kg WÓZEK SPACEROWY EURO-CART LIRA 4 +GRATIS (1425244027) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Magic 4 ESPIRO 7,2 KG _SKLEP LODZ_ W-0zl mulan_pl (1427087689) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
WÓZEK-SPACERÓWKA CAPRI LIME 2010 (HAUCK). (1433774734) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ostati jest moim faworytem...;-) ale ta cena myslałam ze wyrobie sie do 400zł, czytałam i czytałam o funkcjach itp, i bardzo zalezy mi zeby spacerówka była wytrzymała, solidna, wygodna dla malenstwa, bo bedzie przeznaczona w przyszlosci dla drugiego dzidziusia :-) którą byscie wybrały ? a moze Ktoras z Was ma krotys z tych wózków ? ;-)
reklama
duralex pochwal sie wrazeniami z użytkowania Peg Perego, bo ja tez zamierzam go kupic tylko Pliko 3 Mąz jak to usłyszał to prawie wpadł w szał hihih cena taka sama jak za naszego Jedo Fyna, który niestety nie podchodzi mi w wersji spacerowej
Wózio wart jest ceny ? Ten twój to chyba ma możliwosc wsadzenia siedziska z 2 stron tak ? Przodem i tyłem do kierunku jazdy ?
Wózio wart jest ceny ? Ten twój to chyba ma możliwosc wsadzenia siedziska z 2 stron tak ? Przodem i tyłem do kierunku jazdy ?
Ostatnia edycja:
Podziel się: