reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Współczuję kradzieży wózka:/ Normalnie aż mnie wściek złapał!
Ja stelaż zostawiam u teściów na parterze, a gondolę z małą targam na czwarte piętro, nie jest lekko ale daję radę.
A targam, bo Zuzka czasem przyśnie jeszcze po spacerze w gondoli przy otwartym oknie.

reklama
rozalko-a jak ci sie sprawuje ten wozek?czy juz go zdarzylas w tej niemilej sytuacji testowac?Ja taki kupilam,bezposrednio u producenta i jestem ciekawa opinii na ten temat.Ogolnie jestem z niego zadowolona,wada a jednoczenie zaleta sa paski....ciezko mi sie go wnosi do domu.

Cześć dziewczyny,
na początku chce Wam pogartulować pięknych sierpniowych dzieciaczków. Ja sama zostane sierpniową mamą ale w 2011 roku :)
Z mężem już obskoczyliśmy sklepy z wózkami i mamy swoich faworytów..myślałm,że to troche wcześnie ale widze że i Wy w styczniu rozpoczełyście już dyskusje na temat czterech kółek.
Mam do Was pytanko, naszym faworytem nr. 1 x-lander, mąż sie w nim zakochał i nie chce słyszeć o innym wózku ja jednak patrze na to troche trzezwiej i choc wózek równiez najbardziej mi sie podoba to obawiam się wielkości gondoli.
Czy któras z sierpniówek ma x-landera?? Jak się sprawdza, czy maluszek sie jeszcze mieści w gonodli??

nasz nr.2 to jedo fyn4ds ale przy x-landerze wydaje sie on wielki i masywny i w prowadzeniu jak dla nas nie był już taki zwinny.

Z góry dziękuje za podpowiedzi

devi koleżanka ma x-landera, jej dziecko urodziło się w czerwcu i jeszcze w gondoli jeździ. Te nowe modele z 2010 mają troszkę większe gondole niż poprzednie

devi ja mam Jedo fyna 4ds i powiem ci, ze jestesmy z męzem bardzo, bardzo zadowoleni. Jak na takie sniegi jak w tym roku, jest idealny pod względem prowadzenia sie. Fakt, jak wjade w jakąś mega zaspe to oczywiscie staje dęba ale w takich warunkach to chyba zaden wozek nie podoła. Jesli chodzi o X- landera, to moja sąsiadka ma najnowszego i troszke sobie go pooglądałam jak stał na korytarzu i na moje oko, to Julka byłaby w nim juz na styk, mam zamiar powozic ja w gondoli co najmniej do marca, a w X -landerze nie byłoby to juz takie łatwe. Dodam, ze moja dzidzia nie nalezy do najwiekszych ;-) dlatego wybór nalezy do Ciebie, moge ci tylko doradzic, żebys zwróciła uwage głownie na gondole, bo długa zima będzie przed wami, a jak dzidzie urodzisz w sierpniu to nim sie obejrzysz juz będzie zimno :tak: i wskoczycie w kombinezon, a spaceróke pewno szybko zmienisz na parasolke :) Wiem to po sobie, tez mówiłam, ze nie bede zmieniac wózka, ze ten starczy mi na 3 lata, a jeszcze nie wyszłysmy z gondoli a ja oglądam juz nowe spacerówki.
Duzy dylemat przed Wami, życze powodzenia

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy któraś z Was używa już spacerówki? Zuźkę przeniosłam jakiś tydzień temu, bo skubana nie śpi już na podwórku i nudzi jej się w gondoli:) Poza tym była tam strasznie ściśnięta, mimo, że nie należy do największych dzieci. W spacerówce (mimo, że prawie na leżąco) zawsze coś tam sobie poogląda. Nie jest jej zimno- mamy świetny śpiwór wewnątrz polarowy, a na zewnątrz z materiału nie przepuszczającego wiatru, nic jej nie zawiewa, córa zadowolona aż miło patrzeć:) A i dla mnie trochę wygodniej. Jak znowu będzie bardziej mroźniej, dodatkowo opatulę ją kocem.

reklama
Neftis, ja właśnie myślę o przełożeniu spacerówki, bo w gondoli w kombinezonie i do tego jakiś kocyk...hmm...ciasnawo. na szczęście spacerówkę moge złożyć zupełnie na płasko, mam śpiworek i pokrowiec na nóżki, więc powinno być ok zanim mały będzie już w miarę stabilnie siedział. daję gondoli max miesiąc i wędruje do piwnicy...

Do góry