My też jeszcze przez długi czas nie kupujemy parasolki. Ten zakup chyba dopiero na lato. Póki co, mały mieści się jeszcze w gondoli, specjalnie kupiłam chyba najdłuższą na rynku, bo wiedziałam, ze mój maluch będzie należał do dłuuugich chłopaków :-)
Potem spacerówa, która u nas na naszych wertepach i na codziennym spacerze w parku bardziej zda egzamin, no a parasolka, to latem na zakupy, co by lżej było ;-)
Za to czeka nas zakup fotelika. Opóźniam ten zakup jak tylko mogę, ale dla małego na pewno bezpieczniej będzie jeżdzić w nowym lepszym foteliku przodem, niż tym co mamy, tyłem. Bo tu muszę się przyznać, jeśli chodzi o pierwszy fotelik zawaliłam na całej lini, kupiłam zestaw wózek 3w1 w komplecie z fotelikiem, a ten to wielki shit. I teraz chce kupić lepszy fotelik, ale w rozsądnej cenie i zastanawiam się albo nad tym:
Foteliki CHICCO KEY 1 ISOFIX 9-18 kg od reki W-wa (1441928754) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo nad tym
MAXI COSI TOBI 9-18kg MODEL 2011 WYS.0ZŁ 24 H (1437493108) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
oba mają taką samą dobrą ocenę w testach, ale Chicco jest z isofixem...
Czy któraś z Was wie coś na temat tych fotelików?