reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

U mnie od tygodnia w domu jest już Jedo Fyn4 ds. Stoi złożony i czeka na swojego właściciela :) Powiem Wam, że kupowałam go w ciemno - bo nie widziałam go wcześniej na żywo. Zamówiony przez Allegro, do tego od razu dokupiłam sobie parasolkę, śpiworek na zimę, moskitierę, folię przeciwdeszczową miałam już w zestawie. No i oczywiście fotelik MaxiCosi CabrioFix + adapter.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mój mega wymagający mąż również. Myślę, że lepszego wyboru dokonać nie mogliśmy :)
Zobaczymy jak się będzie sprawdzał w praktyce, ale pierwsze wrażenia są super!

reklama
A ja się zastanawiałam nad x-landerem xa, quinny freestyle, quinny speedi, mutsy transporter, mutsy 4rider, ale ostatecznie wybrałam maxi-cosi mura (3 w 1). Pobił wszystkie wózki przede wszystkim tym, że ma największą gondolkę, a to chyba ważny argument, jeśli rodzimy w sierpniu.
Pozdrawiam wszystkie mamy:)

a my dzisiaj dostaliśmy wózeczek i fotelik dla naszego malucha :) maxi cosi mura 4 z fotelikiem cabriofix. co prawda fotelik trochę bardziej dziewczęcy bo po kuzynce (ciemny fiolet z drobnymi kwiatkami) ale ogólnie rewelka. wózeczek jest ciemny fiolet z żółtymi elementami. spory wydatek głowy.

A my dziś ustaliliśmy, że wózeczek zamawiamy w przyszłym tygodniu - może po egzaminie na prawko coś koło czwartku...
bo jakoś tak boję się, że jak na początku lipca zamówie to będzie w połowie i na styk z rozpakowaniem:)
yupiiii

reklama
Do góry