reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
Pajkaa - wozeczek pierwsza klasa!!!:tak::tak::tak:

a co do zapachu, ja bede prala co sie da odpiac.

ja na razie sie wstrzymuje nawet niczego nie wyrzuciłam Bo jal bede musiała zaplacic za adapter to zwracamy im ten wózek i kupuje od producenta bezpośrednio. Także nie chce na razie nic z tym robic.

no Pajkaa ale elegancką limuzyne kupiłaś małemu :-) bardzo fajny kolorek - też mi się podoba, ale moje propozycje nie posiadają go :-( poza tym tak patrzę, że gondolka ma 75 cm a wszyscy mówią, że x-lander ma małą a on ma 76 hmm:confused:

Pajeczko wózeczek klasa, muszę w poniedziałek się zmobilizować i zamówić swój:) Oczywiście jumpera x, 2 w 1 minerals 11:) Też zielony:)

no Pajkaa ale elegancką limuzyne kupiłaś małemu :-) bardzo fajny kolorek - też mi się podoba, ale moje propozycje nie posiadają go :-( poza tym tak patrzę, że gondolka ma 75 cm a wszyscy mówią, że x-lander ma małą a on ma 76 hmm:confused:

Niunia ten ma spacerówkę na płasko wiec ja się gondolą nie kieruje tak zbytnio :) małego mogę zapakować do spacerówki i juz :)
Dla mnie X Lander to to samo co Tako Jumper X tylko tańsza wersja o jakies 1000 zł :) ale jak kto woli:)

Wuzelku to ostrzegam przed gondolą trzeba dużo siły, zeby zxłożyc ja także niech mąż się szykuje na nie lada wyczyn :p

reklama
Niunia ten ma spacerówkę na płasko wiec ja się gondolą nie kieruje tak zbytnio :) małego mogę zapakować do spacerówki i juz :)
Dla mnie X Lander to to samo co Tako Jumper X tylko tańsza wersja o jakies 1000 zł :) ale jak kto woli:)

Wuzelku to ostrzegam przed gondolą trzeba dużo siły, zeby zxłożyc ja także niech mąż się szykuje na nie lada wyczyn :p

w gondoli jest regulacja i sie podnosi oparcie i pomimo tego ze jest te 75cm to jak juz dzidzia podrosnie mozna ciut podniesc oparcie i tym sposobem robi sie wiecej miejsca.. jedna z uzytkowniczek mi o tym powiedziala bo w praktyce to testowala na swoim dziecku

jesli chodzi roznice w cenie x-landera XA a tako jumper x to jakis 400zł.. tylko ze xlander nie ma amortyzatorów (jest tak zwanym twardym wózkiem) i jeszcze w dodatku chyba chiński.. a tako jest polski

jesli chodzi o gondole.. moj M na początku mial problem z wymontowaniem jej bo trzeba naraz z obu stron zatrzaski zwolnic.. ale jak juz mu pokazała kobieta od której kupowaliśmy jak to sie robi to poszło gładko.. ja tez musze isc do piwnicy i popróbowac sama bo bede głównym operatorem:-)

Do góry