reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

a my dzisiaj dostaliśmy wózeczek i fotelik dla naszego malucha :) maxi cosi mura 4 z fotelikiem cabriofix. co prawda fotelik trochę bardziej dziewczęcy bo po kuzynce (ciemny fiolet z drobnymi kwiatkami) ale ogólnie rewelka. wózeczek jest ciemny fiolet z żółtymi elementami. spory wydatek głowy.

jak ja bym chciała taki prezent :tak:!!!
to ogromny! wydatek z głowy :szok: - hehehe
wstaw zdjęcia - pooglądamy pierwszy pojazd maleństwa :-D

reklama
A my dziś ustaliliśmy, że wózeczek zamawiamy w przyszłym tygodniu - może po egzaminie na prawko coś koło czwartku...
bo jakoś tak boję się, że jak na początku lipca zamówie to będzie w połowie i na styk z rozpakowaniem:)
yupiiii

Kochana na wózek nie trzeba miec praka:-) bez obaw:-) nie no zartuje.. ale tak fajnie powiązałaś dwie sprawy ze musiałam skomentowac;-)

no i przywipozłam dzisiaj jumpera X do domu - złożenie tego wózna to wyższa szkola jazdy - trzeba mieć tyle siły, ze mąż ledwo dawał rady, zeby niektóre elementy zamontować np w gondoli. Na dodatek się wkurzyłam bo dostałam fotelik bez adaptera! W poniedziałek mąż będzie robił awanturę bo producent ma wyraźnie na stronie napisane fotelik z adapterem.

tutaj on
2e4zvi8.jpg

fotelik

2moqirc.jpg

spacerówka
2u9qsye.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajka no świetna fura :tak: Kolorek śliczny :-)

A czy faktycznie te nowe wózki tak śmierdzą?? Czytałam na majówkach chyba, że smrodek takiego wózka (głównie koła) jest nie do zniesienia... Ja zamawiam wózeczek w przyszłym tygodniu i jak coś to stelaż na balkon wyrzucę ;-)

Pajka no świetna fura :tak: Kolorek śliczny :-)

A czy faktycznie te nowe wózki tak śmierdzą?? Czytałam na majówkach chyba, że smrodek takiego wózka (głównie koła) jest nie do zniesienia... Ja zamawiam wózeczek w przyszłym tygodniu i jak coś to stelaż na balkon wyrzucę ;-)

Black niestety śmierdzą to fakt głównie koła, ale ja to miałam wszystko zapakowane w jeden karton wiec zapachem z kłó przesiąkło wsio, ale juz coraz mniej smierdzi a jutro wywale gondole na balkon:)

reklama
Do góry