reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Pajkaa kupujemy Jedo Fyn 4ds, nie boje się ze dzidzi będzie gorąco bo jak już wczesniej ktoraś pisała będziemy głownie jeździc w zimę, takze jak na tem sezon to kolorek w sam raz, a na wiosnę i lato spacerówa jest odkryta to myśle ze bedzie oki, a w przyszłości zamierzam kupić zwykłą, lekką spaceroweczkę i wtedy wezmę już jakąś kolorową.

CL164(1).jpg

http://glitery.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
350.jpg

a tak wygląda nasz, a przynajmniej wyglądał, gdy go pakowałam na strych u teściowej (zdjęcie z netu, bo nie mam jak zrobić naszemu), czekam aż mężuś mi go przywiezie. Zestaw niby używany, ale w zasadzie nie widać. I może niebieski dla chłopców, ale mi sie spodobał i będzie dla dziewczynki:)

Mam taki sam tylko w kolorze Fudge ;-)

Małagonia podoba mi sie ten Twój wózek, podaj jakąs stronkę!!!

quinny > strona główna
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE

:-)

Malagonia bardzo ładny wózek a kolor - śliczny !
teraz to nie ma chyba różnicy co do kolorów: dla chłopca czy dziewczynki:cool:

Wstawiam zdjęcie co do wielkości gondoli :-D-nie mogłam się powstrzymać!
bbc windoo-to najmniejsza z gondoli :szok:
ale tak wygodna, że moje "maleńkie" dziecko usnęło w niej:happy2: hehehehe
Wuzelek czekamy na fotki :tak:

Załączniki

• DSC08723.jpg
    DSC08723.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC08724.jpg
    DSC08724.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 64
350.jpg

a tak wygląda nasz, a przynajmniej wyglądał, gdy go pakowałam na strych u teściowej (zdjęcie z netu, bo nie mam jak zrobić naszemu), czekam aż mężuś mi go przywiezie. Zestaw niby używany, ale w zasadzie nie widać. I może niebieski dla chłopców, ale mi sie spodobał i będzie dla dziewczynki:)

bardzo fajny:)

Pajkaa kupujemy Jedo Fyn 4ds, nie boje się ze dzidzi będzie gorąco bo jak już wczesniej ktoraś pisała będziemy głownie jeździc w zimę, takze jak na tem sezon to kolorek w sam raz, a na wiosnę i lato spacerówa jest odkryta to myśle ze bedzie oki, a w przyszłości zamierzam kupić zwykłą, lekką spaceroweczkę i wtedy wezmę już jakąś kolorową.

CL164(1).jpg

gondolka super, ja akurat patrzyłam, zeby było jak najmniej czarnego bo jak urodzę na początku sierpnia to cały sierpień i wrzesien przejeździ maluch własnie w gondoli a październik moze nie bedzie juz taki gorący - no, ale to jest kwestia gustu :-)

reklama
Pajkaa no tak masz racje, ja to wogóle mam problem z tym wózkiem, jak już wybrałam model, to teraz mam problem z kolorem, przez miesiąc na 1000 procent miał być ten, teraz w głowie siedzi inny i naprawde mam już tego dosyc :wściekła/y: chyba pojade wkoncu zamówic tą furę i będzie spokój, po tym co piszesz zaczęłam sie zastanawiac czy aby własnie nie jest zbyt ciemny no ale inne sa znowusz zbyt jasne :wściekła/y: na początku miałam jeden typ ale okazało sie ze sąsiadka na moim podwórku ma taki no i zonk, nie chce kupować takiego samego :-) chcę być unikatowa :-)

Ostatnia edycja:
Do góry