reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Ola_ mój też ciągle za musty ale mi za bardzo on się nie podoba - gama kolorystyczna fatalna blee. Póki co stoimy na x-landerze XA. Ale właśnie na początku chciałam implasta, bo ma bardzo duuuużą gondole (w sumie ciągle chodzi mi po glowie). A espiro właśnie widziałam u nas dziewczyna ma te model gtx - bardzo ładnie wygląda i ona straszna chudzinka ale super sobie z nim radzi, manewruje etc.

reklama
kochana jakbym sobie mogła pozwolić to pewnie i kupiłabym MUTSY...ale uważam to za stratę kasy, bo gdyby różnica byłaby jakaś znacząca...ale dla mnie te różnice są prawie żadne - dlatego założyłam budżet do 1500 mimo, że na początku była to kwota 3000zł..dla mnie ten za 3 był po prostu lżejszy - do 10kg ale ja mieszkam na parterze więc to priorytet nie jest... więc będę mieć BEXE z 13 kg:p

kochana jakbym sobie mogła pozwolić to pewnie i kupiłabym MUTSY...ale uważam to za stratę kasy, bo gdyby różnica byłaby jakaś znacząca...ale dla mnie te różnice są prawie żadne - dlatego założyłam budżet do 1500 mimo, że na początku była to kwota 3000zł..dla mnie ten za 3 był po prostu lżejszy - do 10kg ale ja mieszkam na parterze więc to priorytet nie jest... więc będę mieć BEXE z 13 kg:p

oglądałam Bexę i tez się nad nią zastanawiałam jednak wydawał mi sie taki sam jak Tako Jumper X no a że mężowi podobał się JUumper i mnie też wybralismy ten :) na szczęście bez problemów bo my się zazwyczaj nie umiemy dogadac :)

Ola_ mój też ciągle za musty ale mi za bardzo on się nie podoba - gama kolorystyczna fatalna blee. Póki co stoimy na x-landerze XA. Ale właśnie na początku chciałam implasta, bo ma bardzo duuuużą gondole (w sumie ciągle chodzi mi po glowie). A espiro właśnie widziałam u nas dziewczyna ma te model gtx - bardzo ładnie wygląda i ona straszna chudzinka ale super sobie z nim radzi, manewruje etc.

X landera nie polecam. Jedyne co, to fajnie wygląda. Pisałam już o tym, bo to mój faworyt był ;)

oto pierwszy pojazd mojej INGII:-)
kupiłam używany /kolor wybrałabym akurat inny-hmm/ ale naprawdę w super stanie
/dodatkowe testy przeprowadza Zuza ! - hihihi:szok:/
- jedynie muszę trochę go odświeżyć /to akurat dla mnie przyjemność:-D/
i dokupić śpiworek do spacerówki:tak:- bo jest niezbędny zimą :tak:
dodatkowo ma folie p/deszczową, moskitierę do gondoli, parasolkę i torbę
jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jak wypadnie w "praniu"........ :happy2:

Załączniki

• DSC08718.jpg
    DSC08718.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC08719.jpg
    DSC08719.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC08721.jpg
    DSC08721.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Nervita - gratuluję zakupu (jaki to model??). Kolor bardzo mi się podoba, aczkolwiek uwarzam, że trochę niepraktyczny, szcególnie na jesień i zimę.. ale to akurat jest pewnie do pzrejścia, jak się będzie na bieżąco przecierać ewentualne zaplamienia. Wózeczek wydaje się być bardzo zgrabny. :-)

dziękuję krzynko77 -mam takie samo zdanie co Ty o kolorze:dry: - jednak tak już jest przy używanych i można by rzec - "upolowanych" rzeczach - jak okazja to okazja! - i się nie wybrzydza :no:. A polowałam od zajścia w ciążę - hehehe. To jest bebe confort model mura. Wydaje mi się, że osoba sprzedająca nie prała go w ogóle - więc jak na używany jest śliczny :tak: wybiorę za to kolor śpiworka do spacerówki - hehe - będzie czarny :-D:-D:-D
co do zgrabności - to tak - jest bardzo zgrabny i super się prowadzi /na razie z misiem/.

oto pierwszy pojazd mojej INGII:-)
kupiłam używany /kolor wybrałabym akurat inny-hmm/ ale naprawdę w super stanie
/dodatkowe testy przeprowadza Zuza ! - hihihi:szok:/
- jedynie muszę trochę go odświeżyć /to akurat dla mnie przyjemność:-D/
i dokupić śpiworek do spacerówki:tak:- bo jest niezbędny zimą :tak:
dodatkowo ma folie p/deszczową, moskitierę do gondoli, parasolkę i torbę
jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jak wypadnie w "praniu"........ :happy2:

wózek super szkoda tylko, ze biały no ale jak była okazja to sie nie wybrzydza :-)

reklama
Do góry