Ola_ mój też ciągle za musty ale mi za bardzo on się nie podoba - gama kolorystyczna fatalna blee. Póki co stoimy na x-landerze XA. Ale właśnie na początku chciałam implasta, bo ma bardzo duuuużą gondole (w sumie ciągle chodzi mi po glowie). A espiro właśnie widziałam u nas dziewczyna ma te model gtx - bardzo ładnie wygląda i ona straszna chudzinka ale super sobie z nim radzi, manewruje etc.
reklama
kochana jakbym sobie mogła pozwolić to pewnie i kupiłabym MUTSY...ale uważam to za stratę kasy, bo gdyby różnica byłaby jakaś znacząca...ale dla mnie te różnice są prawie żadne - dlatego założyłam budżet do 1500 mimo, że na początku była to kwota 3000zł..dla mnie ten za 3 był po prostu lżejszy - do 10kg ale ja mieszkam na parterze więc to priorytet nie jest... więc będę mieć BEXE z 13 kg
R
RiSiA
Gość
kochana jakbym sobie mogła pozwolić to pewnie i kupiłabym MUTSY...ale uważam to za stratę kasy, bo gdyby różnica byłaby jakaś znacząca...ale dla mnie te różnice są prawie żadne - dlatego założyłam budżet do 1500 mimo, że na początku była to kwota 3000zł..dla mnie ten za 3 był po prostu lżejszy - do 10kg ale ja mieszkam na parterze więc to priorytet nie jest... więc będę mieć BEXE z 13 kg
oglądałam Bexę i tez się nad nią zastanawiałam jednak wydawał mi sie taki sam jak Tako Jumper X no a że mężowi podobał się JUumper i mnie też wybralismy ten na szczęście bez problemów bo my się zazwyczaj nie umiemy dogadac
Black_Opal
Fanka BB :)
Ola_ mój też ciągle za musty ale mi za bardzo on się nie podoba - gama kolorystyczna fatalna blee. Póki co stoimy na x-landerze XA. Ale właśnie na początku chciałam implasta, bo ma bardzo duuuużą gondole (w sumie ciągle chodzi mi po glowie). A espiro właśnie widziałam u nas dziewczyna ma te model gtx - bardzo ładnie wygląda i ona straszna chudzinka ale super sobie z nim radzi, manewruje etc.
X landera nie polecam. Jedyne co, to fajnie wygląda. Pisałam już o tym, bo to mój faworyt był
nervita
oto pierwszy pojazd mojej INGII:-)
kupiłam używany /kolor wybrałabym akurat inny-hmm/ ale naprawdę w super stanie
/dodatkowe testy przeprowadza Zuza ! - hihihi/
- jedynie muszę trochę go odświeżyć /to akurat dla mnie przyjemność/
i dokupić śpiworek do spacerówki- bo jest niezbędny zimą
dodatkowo ma folie p/deszczową, moskitierę do gondoli, parasolkę i torbę
jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jak wypadnie w "praniu"........
Załączniki
Ostatnia edycja:
krzynka77
Nervita - gratuluję zakupu (jaki to model??). Kolor bardzo mi się podoba, aczkolwiek uwarzam, że trochę niepraktyczny, szcególnie na jesień i zimę.. ale to akurat jest pewnie do pzrejścia, jak się będzie na bieżąco przecierać ewentualne zaplamienia. Wózeczek wydaje się być bardzo zgrabny. :-)
nervita
dziękuję krzynko77 -mam takie samo zdanie co Ty o kolorze - jednak tak już jest przy używanych i można by rzec - "upolowanych" rzeczach - jak okazja to okazja! - i się nie wybrzydza . A polowałam od zajścia w ciążę - hehehe. To jest bebe confort model mura. Wydaje mi się, że osoba sprzedająca nie prała go w ogóle - więc jak na używany jest śliczny wybiorę za to kolor śpiworka do spacerówki - hehe - będzie czarny
co do zgrabności - to tak - jest bardzo zgrabny i super się prowadzi /na razie z misiem/.
co do zgrabności - to tak - jest bardzo zgrabny i super się prowadzi /na razie z misiem/.
R
RiSiA
Gość
oto pierwszy pojazd mojej INGII:-)
wózek super szkoda tylko, ze biały no ale jak była okazja to sie nie wybrzydza :-)
reklama
Bombusia
Nervita b. ładny pojazd, a do koloru sie przyzwyczaicie wazne, ze okazja była
Podziel się: