reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Nervita super wozeczek, tak dla odmiany bardzo podoba mi sie kolorek :-) , chociaz sama kupuje czarny :-D, napewno będziesz zadowolona, ten stelaż bardzo przypina Maxi Cosi i zawsze myślałam, ze mura jest właśnie z tej firmy, teraz sama już nie wiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nervita super wozeczek, tak dla odmiany bardzo podoba mi sie kolorek :-) , chociaz sama kupuje czarny :-D, napewno będziesz zadowolona, ten stelaż bardzo przypina Maxi Cosi i zawsze myślałam, ze mura jest właśnie z tej firmy, teraz sama już nie wiem :-D

podziwiam kupno czarnego. A nie boisz sie, ze maluchowi bedzie w nim gorąco? a jaki kupujesz?? pochwal się?

Olu ja pisałam wcześniej o implaście bo to też był nasz faworyt. Ale ma niskie oparcie w spacerówce, kiepski koszyk na dole, i hamulec mi nie odpowiadał. Jak pisałam my wybalićmy jedo fyn. Mam nadzieję, że nie będę żałowała.

Maxi Cosi, Quinny i Bebe Confort to ta sama firma. Oczywiście najpopularniejsza jest Mura z MC ale jest też z BBC i jak widać różni się przede wszystkim gondolą (Windoo w BBC) i fotelikiem (Creatis) jak również kolorystyką- jeśli pamiętam Oxygen Cream (kolor wózeczka Nervity) nigdy nie był dostępny w kolorystyce Maxi Cosi.

Ale wózio podoba mi się niesamowicie :-) Ja wybrałam BBC High Trek.Mam nadzieję kupić go w ciągu dwóch tygodni :tak::-D

tak masz rację i bardzo dobrze wiesz:

MAXI-COSI ma MURĘ: 3 i 4
a BEBE CONFORT ma MURĘ tylko 4-kołową

Olu ja pisałam wcześniej o implaście bo to też był nasz faworyt. Ale ma niskie oparcie w spacerówce, kiepski koszyk na dole, i hamulec mi nie odpowiadał. Jak pisałam my wybalićmy jedo fyn. Mam nadzieję, że nie będę żałowała.

a kupujecie z fotelikiem w komplecie czy 2 w 1 a fotelik dokupujecie?

Maxi Cosi, Quinny i Bebe Confort to ta sama firma. Oczywiście najpopularniejsza jest Mura z MC ale jest też z BBC i jak widać różni się przede wszystkim gondolą (Windoo w BBC) i fotelikiem (Creatis) jak również kolorystyką- jeśli pamiętam Oxygen Cream (kolor wózeczka Nervity) nigdy nie był dostępny w kolorystyce Maxi Cosi.

Ale wózio podoba mi się niesamowicie :-) Ja wybrałam BBC High Trek.Mam nadzieję kupić go w ciągu dwóch tygodni :tak::-D

gdyby nie ta okazja zakupu mury - byłam gotowa na zakup właśnie hight trek-a:-)
również bardzo mi się podoba - ale chyba ciągnęło mnie bardziej do sprawdzonych 4-kółek, chociaż mąż bardzo był za 3-kołowcem:tak: i znajomi, którzy mieli- bardzo go chwalili:tak:

reklama
350.jpg

a tak wygląda nasz, a przynajmniej wyglądał, gdy go pakowałam na strych u teściowej (zdjęcie z netu, bo nie mam jak zrobić naszemu), czekam aż mężuś mi go przywiezie. Zestaw niby używany, ale w zasadzie nie widać. I może niebieski dla chłopców, ale mi sie spodobał i będzie dla dziewczynki:)

Do góry