reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Nervita super wozeczek, tak dla odmiany bardzo podoba mi sie kolorek :-) , chociaz sama kupuje czarny :-D, napewno będziesz zadowolona, ten stelaż bardzo przypina Maxi Cosi i zawsze myślałam, ze mura jest właśnie z tej firmy, teraz sama już nie wiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nervita super wozeczek, tak dla odmiany bardzo podoba mi sie kolorek :-) , chociaz sama kupuje czarny :-D, napewno będziesz zadowolona, ten stelaż bardzo przypina Maxi Cosi i zawsze myślałam, ze mura jest właśnie z tej firmy, teraz sama już nie wiem :-D

podziwiam kupno czarnego. A nie boisz sie, ze maluchowi bedzie w nim gorąco? a jaki kupujesz?? pochwal się?

Olu ja pisałam wcześniej o implaście bo to też był nasz faworyt. Ale ma niskie oparcie w spacerówce, kiepski koszyk na dole, i hamulec mi nie odpowiadał. Jak pisałam my wybalićmy jedo fyn. Mam nadzieję, że nie będę żałowała.

Maxi Cosi, Quinny i Bebe Confort to ta sama firma. Oczywiście najpopularniejsza jest Mura z MC ale jest też z BBC i jak widać różni się przede wszystkim gondolą (Windoo w BBC) i fotelikiem (Creatis) jak również kolorystyką- jeśli pamiętam Oxygen Cream (kolor wózeczka Nervity) nigdy nie był dostępny w kolorystyce Maxi Cosi.

Ale wózio podoba mi się niesamowicie :-) Ja wybrałam BBC High Trek.Mam nadzieję kupić go w ciągu dwóch tygodni :tak::-D

tak masz rację i bardzo dobrze wiesz:

MAXI-COSI ma MURĘ: 3 i 4
a BEBE CONFORT ma MURĘ tylko 4-kołową

Olu ja pisałam wcześniej o implaście bo to też był nasz faworyt. Ale ma niskie oparcie w spacerówce, kiepski koszyk na dole, i hamulec mi nie odpowiadał. Jak pisałam my wybalićmy jedo fyn. Mam nadzieję, że nie będę żałowała.

a kupujecie z fotelikiem w komplecie czy 2 w 1 a fotelik dokupujecie?

Maxi Cosi, Quinny i Bebe Confort to ta sama firma. Oczywiście najpopularniejsza jest Mura z MC ale jest też z BBC i jak widać różni się przede wszystkim gondolą (Windoo w BBC) i fotelikiem (Creatis) jak również kolorystyką- jeśli pamiętam Oxygen Cream (kolor wózeczka Nervity) nigdy nie był dostępny w kolorystyce Maxi Cosi.

Ale wózio podoba mi się niesamowicie :-) Ja wybrałam BBC High Trek.Mam nadzieję kupić go w ciągu dwóch tygodni :tak::-D

gdyby nie ta okazja zakupu mury - byłam gotowa na zakup właśnie hight trek-a:-)
również bardzo mi się podoba - ale chyba ciągnęło mnie bardziej do sprawdzonych 4-kółek, chociaż mąż bardzo był za 3-kołowcem:tak: i znajomi, którzy mieli- bardzo go chwalili:tak:

reklama
350.jpg

a tak wygląda nasz, a przynajmniej wyglądał, gdy go pakowałam na strych u teściowej (zdjęcie z netu, bo nie mam jak zrobić naszemu), czekam aż mężuś mi go przywiezie. Zestaw niby używany, ale w zasadzie nie widać. I może niebieski dla chłopców, ale mi sie spodobał i będzie dla dziewczynki:)

Do góry