reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Pajkaa a o co chodzi z tą gondolą? U nas nie było żadnego problemu :-)
Powiem tak to zależy czy wszystko miało sie zapaokowane w pudełku. Mysmy tak mieli i np gondola byla płaska więc trzeba było ją postawić tzn ściągnąć ten materacyk mini, który jest w środku i tak jest taki plastik na regulacje podgłówka i są dwie (z obu stron) takie metalowe jakby wajchy, które trzeba postawić, aby boki gondoli były sztywne - jeżeli się wózek od kogoś odkupowało to nie miało się tego problemu. A żeby podtawić te wajchy trzeba mieć naprawdę sporo siły robiliśmy to we dwóch i było ciężko.

Co do x-landera to w sklepie, w którym myśmy kupowali tako była różnica 1000 zł w cenie:) Są tańsze zestawy, ale np bez fotelika czy bez torby a tutaj mam wszystko:)

reklama
Pajeczko dzięki za ostrzeżenie:) Już mówiłam mężowi, a on no to: "Skoro skręciłem wszystkie meble w domu, to z wózkiem chyba też sobie poradzę":)))

Pajka wozek suuuuper ja za ok tydzien wybieram sie na wielkie lowy jak kaska na konto splynie mam cicha nadzieje ze w koncu cos wybierzemy no i ze bankrut okrutny nie bede :p

Pajeczko dzięki za ostrzeżenie:) Już mówiłam mężowi, a on no to: "Skoro skręciłem wszystkie meble w domu, to z wózkiem chyba też sobie poradzę":)))

Moj mąż też tak mówił :-D dopóki nie przyszło mu własnie postawić tej gondoli :-D oj ale leciały panienki i wyzwiska pod adresem tego inteligentnego co to wymyślił

reklama
to może u Was coś źle zrobione jest? U nas nie było problemów ze składaniem i rozkładaniem gondolki

Tego nie składasz i nie rozkładasz to składasz tylko raz. Jak masz bok nie daszek gondoli tylko obwód godnoli jak ściągniesz w środku materacyk masz taką białą poszewkę i pod tą poszewką jest taka metalowa wajha
tutaj zdjęcie daje
21buann.jpg

i to trzeba było wcisnąć w te białe punkty i żeby to tam wcisnąć potrzeba naprawde duzo siły

Do góry