reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Pajkaa a o co chodzi z tą gondolą? U nas nie było żadnego problemu :-)
Powiem tak to zależy czy wszystko miało sie zapaokowane w pudełku. Mysmy tak mieli i np gondola byla płaska więc trzeba było ją postawić tzn ściągnąć ten materacyk mini, który jest w środku i tak jest taki plastik na regulacje podgłówka i są dwie (z obu stron) takie metalowe jakby wajchy, które trzeba postawić, aby boki gondoli były sztywne - jeżeli się wózek od kogoś odkupowało to nie miało się tego problemu. A żeby podtawić te wajchy trzeba mieć naprawdę sporo siły robiliśmy to we dwóch i było ciężko.

Co do x-landera to w sklepie, w którym myśmy kupowali tako była różnica 1000 zł w cenie:) Są tańsze zestawy, ale np bez fotelika czy bez torby a tutaj mam wszystko:)

reklama
Pajeczko dzięki za ostrzeżenie:) Już mówiłam mężowi, a on no to: "Skoro skręciłem wszystkie meble w domu, to z wózkiem chyba też sobie poradzę":)))

Pajka wozek suuuuper ja za ok tydzien wybieram sie na wielkie lowy jak kaska na konto splynie mam cicha nadzieje ze w koncu cos wybierzemy no i ze bankrut okrutny nie bede :p

Pajeczko dzięki za ostrzeżenie:) Już mówiłam mężowi, a on no to: "Skoro skręciłem wszystkie meble w domu, to z wózkiem chyba też sobie poradzę":)))

Moj mąż też tak mówił :-D dopóki nie przyszło mu własnie postawić tej gondoli :-D oj ale leciały panienki i wyzwiska pod adresem tego inteligentnego co to wymyślił

reklama
to może u Was coś źle zrobione jest? U nas nie było problemów ze składaniem i rozkładaniem gondolki

Tego nie składasz i nie rozkładasz to składasz tylko raz. Jak masz bok nie daszek gondoli tylko obwód godnoli jak ściągniesz w środku materacyk masz taką białą poszewkę i pod tą poszewką jest taka metalowa wajha
tutaj zdjęcie daje
21buann.jpg

i to trzeba było wcisnąć w te białe punkty i żeby to tam wcisnąć potrzeba naprawde duzo siły

Do góry