reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mnie się bardzo podobały wózeczki firmy Musty...na necie można poszukać. Widziałam w sklepie dla bejbików...idealne w prowadzeniu i solidne. A do tego pięknie wyglądają.

reklama
ja tez bylam zakochana w mutsy...ale do czasu jak mi sie zepsul po 5 miesiacach uzywania i naprawa w serwisie niestety nic nie dala ;-)

Powiem Wam szczerze dziewczyny, że przeczytałam cały wątek... obejrzałam wszystkie wózki przez Was polecane... przeczytałam opinie o nich... i tak jak myślałam że chyba wiem czego, tak muszę stwierdzić że teraz mam jeden wielki mętlik w głowie...

Rozalka,zobacz strone 9, te sa zrobione na styl wozkow w ktorych my bylysmy wozone z gigntycznymi kolami;-)

reklama
Rozalka,zobacz strone 9, te sa zrobione na styl wozkow w ktorych my bylysmy wozone z gigntycznymi kolami;-)

Aha,no widziałąm.W sumie jak ktoś lubi taki styl,to spoko,wyglądają solidnie.W sumie gondola fajowa.Na pewno wygodnie po wertepach sie jezdzi.Ale spacerówka to taki kolos.

Ostatnio naszła mnie taka refleksja patrząc na młode mamusie na ulicy.Moim 4 kołowym wózkiem jaki miałam u synka,bez skrętnych kół na pompowanych,śmigałam po wielkich śniegach i wertepach,a moja siora straaasznie sie męczy jeżdząc X landerem ze skrętnymi kołami,hmmm...,że już sama nie wiem.Z resztą wczoraj eż widziałam babeczkę,która miała Mikado,wózio super,ale koła pomimo blokowania,strasznie mieliły śnieg i trudno było jej jechać.A przede mną będzie odbieranie synka z przedszkola zimą i nie wyobrażam sobie tak codziennie sie męczyć...kurcze,sama juz nie wiem,czego szukam teraz.:sorry:

Do góry