reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Piankowe, wszystkie Graco ma takie- jak widzialam w stanach, tylko ze tutaj nie ma wogole gondoli, jak juz pisalam wczesniej nosidelka wpina sie do wozkow:))

a ja własnie chce zx gondolą a masz pojedyncze kola czy podwójne bo słyszałam opinie o tych podwójnych kołach, ze moze byc problem w zimie

reklama
a ja własnie chce zx gondolą a masz pojedyncze kola czy podwójne bo słyszałam opinie o tych podwójnych kołach, ze moze byc problem w zimie
Pajeczko idz do tej strony ja mam cos takiego , nie doslownie bo inny material :)))
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/lista-zakupow-36382/index2.html
Ja nie mam problemow z zima bo tutaj malo sniegu achodniki to raczej zawsze bez sniegu , a jak jest snieg to z zasady jest mocno zimno wiec nie wychodze na spacer.

a wiec ja sie wetknę z machiną dla maluszka chyba sie zdecyduje na taki wózek Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas

albo ten Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas

tyle tych wątków jest, ze pogubic sie mozna :eek:

Ja mam dokładnie takie podwójne kółka w spacerówce,która od momentu jak spadł śnieg,była tylko raz użyta,jak jechałam do lekarza i tragedia,nigdy więcej,śnieg sie mieli pod nimi,nie da sie jechać.:no:

Pajkaa nie wiem czy zwrocilas uwage, ze w tym pierwszym nosidlo ma zaledwie 60cm dlugosci i 27cm szerokosci - strasznie malo....W tym drugim nie podano w ogole wymiarow.

w zasadzie jeszcze mam czas - ale on leci jak szalony, więc zaczełam w wózkach (póki co wirtualnie). co sądzicie o tych dwóch:
FYN 3 DS 3 w1 JEDO kol 182 CL SUPER OKAZJA GRATISY (925937185) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Implast Bolder SD 4 i Fotel Maxi-cosi NOWOŚĆ Wwa (909580046) - Aukcje internetowe Allegro

Rozważam właśnie Jedo Fyn,ale muszę go obejrzeć na żywo.
Implast Bolder ma super dużą gondolę
NOWOŚĆ 2009 IMPLAST BOLDER SD +TORBA+folia+moski (920999596) - Aukcje internetowe Allegro
Oba mi sie podobają.

Do mnie coraz bardziej przemawia ten wózek:

Implast Bolder SD 4 NOWOŚĆ z FOTELEM , Warszawa (917241184) - Aukcje internetowe Allegro

koloryska ten drugi brazowy w fale, na srebrnym stelarzu.
ewentualnie ich nowszy model, bardziej podoba się mojemu mężusiowi :-) :
WÓZEK IMPLAST CLIPPER 2009 FOTEL+ŚPIWOR+PARASOL (912382345) - Aukcje internetowe Allegro

muszę obejrzeć je na żywo i wtedy pomyślimy :-)

Uważam, że nie ma sensu kupwać zbyt drogich, synek w swoim wózku jeździł rok i po roku chciałam już zmiany :-p. Miomo tego że wózek był naprawde super i nawet ludzie zaczepiali mnie na ulicy i pytali gdzie kupiłam to poprostu po roku znudził mi się. Bo jak dziecko już samo chodzi to taka wysoka spacerówka nie przydaje się...

SARKA podobają mi się Twoje propozycje :tak:

Ja kompletnie nie mam na razie głowy do wyszukiwania i jak prawdziwy leniuch będę się posiłkować Waszymi propozycjami :-D mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe :-p

reklama
Ja też jeszcze zbytnio się nie oglądam, ale wpadł mi ostatnio w oko (nie do słownie :-)) mothercare spin.. może któraś z Was może coś o nim powiedzieć?

Do góry