reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Monika8112 i tweenie dziękuję za wskazówki, na pewno zwrócę uwagę na to, ale nie jest za tani ten wózek, no cóż zobaczymy co dziadki na to, podobają mi się również wózki na 3 kółkach, ale M kręci nosem no zobaczymy, jeszcze troche czasu jest:)

reklama
Nektarynko śliczne kolorki :)
Pomysł z wywiezieniem wózka genialny! Żeby tylko się nikt nie wygadał za wcześnie :p
nawet gdyby ktos sie wygadał to powiem ze kupilismy ale powiem takze ze nie zdradze nazwy ze wzgledu na odgapialstwo.. poza tym wczoraj chyba ze 3 razy sie pytali gdzie my jestesmy a rodzice na to ze nie wiedzą bo nie pytali.. a fotelik przywiezlismy do domu bo jest do wyprania i chce go miec w razie porodu juz w domu, poza tym na foteliku nie ma nazwy.. tylko na pokrowcu na nogi od fotelika, ktory zostawilismy razem z wózkiem..
Dzięki Nektarynko:) Wózeczek śliczny, my za jakiś miesiąc będziemy zamawiać:) Jak już go szczegółowo pooglądasz, czekam na uwagi:)
wiesz co dopiero chyba przed porodem bo przywieziemy lub tez nawet po.. ogólnie po wczorajszych oględzinach to jakos nie moge nazekać na niego poza tym widze po targu jak kręcą się klientki z tymi wózkami ze są bardzo zwrotne i fajniutkie
Nektarynko b. fajny wózek, o takim marzę, :-)a czy Ty go kupiłaś z komisu??? czy na all???jakie są ceny tych wózków???masz stronkę??
Absolutnie nie wolno Wam się wygadać przed bratowoą co do rodzaju wózka, to juz by było przegięcie i :szok::szok:!!!!!
kupilam poza allegro, ale wypatrzylismy go z allegro.. codziennie sprawdzałam jakie wózki dochodzą (zrobilam RSS sobie w przeglądarce na ten wózek- bo allegro ma taką funkcje) i codziennie a nawet kilka razy dziennie przychodzily aukcje..
np z dzis:
!!! TAKO JUMPER X ! 3w1 ! SUPER STAN ! BCM !!! (1054144882) - Aukcje internetowe Allegro
TAKO JUMPER-PARASOLKA I MATA EDUKACYJNA GRATIS (1055622452) - Aukcje internetowe Allegro 2w1
WÓZEK TAKO JUMPER X JAK NOWY GRATIS ŚPIWOREK 3W1 (1055535628) - Aukcje internetowe Allegro 3w1
WÓZEK TAKO JUMPER X JAK NOWY - TANIO!!!! (1054143159) - Aukcje internetowe Allegro 3w1 tu troszke cena powala

oraz z kilku poprzednich dni..
TAKO JUMPER X + WIELE DODATKÓW (1053312898) - Aukcje internetowe Allegro 3w1
ŚLICZNY PISTACJOWY WÓZEK TAKO JUMPER X ,GRATISY (1052996692) - Aukcje internetowe Allegro 3w1
TAKO JUMPER X 3w1 super stan tanio !!! (1052761079) - Aukcje internetowe Allegro 3w1

szczerze to tak miedzy 500 a 700 to jest dobra cena.. zalezy jeszcze za jak bardzo zuzyty wózek.. taniej nie znalazłam niz 500.. ale zazwyczaj te za 500zł to 2w1 lub mocno zuzywane

odnosnie fotelika tako a maxi cosi praktycznie tak samo wyglądają taki moze spostrzerzenie.. przyglądałam sie temu naszemu wygląda na solidną konstrukcje

Bombusiu jeszcze ja w sprawie tego wózka tako jumper x-my kupujemy 2 w 1, bez fotelika, bo fotelik dostaliśmy-na allegro koszt 999zł.

Widzę, że można się tutaj sporo dowiedzieć...
Dziewczyny, pomożecie?? My mamy na oku Espiro Atlantic WÓZEK ATLANTIC BABY DESIGN ESPIRO+PARASOLKA+3GRAT (1054705962) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się wizualnie, jest skrętny, zwrotny i ogólnie łatwo się prowadzi. Dosyć dużo ich w moim miescie i jak tylko widze kobitkę z Espiro, biegnę za nią i pytam jak się sprawuje:) Ogólnie nie narzekają, chyba, że na wagę. A Wy macie jakieś opinie na jego temat? Dodatkowo cena jest atrakcyjna, bo aktualnie wprowadzają nowy model 2010, a ten z 2009r. zwyczajowo kosztował 1200, teraz można go dostać za 900zł.

reklama
jego plusem jest też, że jest wysoki, więc nie trzeba przy nim się gimnastykować, żeby do dzieciaczka zajrzeć :)

Do góry