reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

My dzisiaj zakupiliśmy Chicco Trio Enjoy Evolution:

Potwierdzam,że wózio jest super,mam CHicco ct 01 i w podobnych kolorach :-)
Tyle,że na zime bede wyjmowała wózeczek po synku na duzych kolach,bo nie wyobrażam sobie sunac po sniegu na tych małych kółkach.:sorry2:

Najfajniejsza jest spacerówka w tym modelu,problem z zakupem wózka-parasolki napewno masz juz z głowy.

reklama
nie no ja wole jednak większe kółka i podwojne, bo mamy zamiar jezdzic nie tylko po asfaltach i chodnikach ;)
poza tym chicco to za drogie to dla nas

Dziewczyny a ja już dostaję na łeb z tymi wózkami :-p:zawstydzona/y:;-)
Póki co waham się między Jedo Bartatina a Roan Marita. Ma ktoś doświadczenie? Jedo zachwalają, Roana zachwala moja koleżanka, jeździłam jednym i drugim i ok. Chciałabym jeszcze usłyszeć Waszą opinię. Pomożecie?

Mam ograniczony wybór bo interesuje mnie gondola od 80 cm w wzwyż. Jedo 80 cm, Roan 83 cm.

Znów mam pytanko - nie wiecie przypadkiem, jak się czyści tapicerka w tako jumper? W sensie łatwo czy nie bardzo...:)

bradzo łatwo się odpina calą tapicerke, wszystko jest na gumki, zatrzaski..
dzis zakupilismy sobie taki wózeczek..
jeszcze dokladnie go nie przetestowalam bo musialam go wywiesc z domu zeby bratowa takiego samego nie kupiła bo bym sie pochlastała..

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/40/78/38/1040783829_2
http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/40/78/38/1040783829

oryginalnie wygląda tak:
jumperxc06_01.jpg

Nektarynko śliczne kolorki :)
Pomysł z wywiezieniem wózka genialny! Żeby tylko się nikt nie wygadał za wcześnie :p

Dzięki Nektarynko:) Wózeczek śliczny, my za jakiś miesiąc będziemy zamawiać:) Jak już go szczegółowo pooglądasz, czekam na uwagi:)

Nektarynko b. fajny wózek, o takim marzę, :-)a czy Ty go kupiłaś z komisu??? czy na all???jakie są ceny tych wózków???masz stronkę??
Absolutnie nie wolno Wam się wygadać przed bratowoą co do rodzaju wózka, to juz by było przegięcie i :szok::szok:!!!!!

bombusia ja wczoraj tez oglądałam te wózki na allegro. ogólnie cena jest prawie jedna 1200 zł 3w1 musisz popatrzeć bo niektórzy w tej cenie dorzucaja jeszcze mate edukacyjną dla dziecka i taki pałączek z maskotkami do wózka i parasolki do spacerówki, więc myslę że warto:) też się nad nim zastanawiam, chociaż ja co miesiąc zmieniam zdanie:)

reklama
tako daje w standardzie parasolkę do wózka, więc to gratis nie jest :) Tak samo jak folia do wózka, czy torba...
Ale owszem, można ustrzelić jeszcze kilka fajnych gratisów - matę, pałąk z zabawkami, pościel, becik, pieluszki :)

Do góry