reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

jego plusem jest też, że jest wysoki, więc nie trzeba przy nim się gimnastykować, żeby do dzieciaczka zajrzeć :)
to jest jego baaaaaaaaardzo duży plus, biorąc pod uwagę, że zarówno ja, jak i mąż jesteśmy wysocy:)

Neftis, to jest mój typ! Ja jestem na niego w 100% zdecydowana :-) Jest świetny i wizualnie, i z zasłyszanych opinii :-) Kupujemy w czerwcu :-)
Super, my też praktycznie jesteśmy zdecydowani:) Mialam brac u siebie w sklepie ale chyba zakupimy na allegro, bo dodatkowo jest folia na gondole i spacerówkę i parasolka, no i w cenę 999zł wchodzi fotelik:) Kolor- błękit

reklama
a to nie sa materacyki do kołysek? prawie każdy model wózka ma inny wymiar wewnątrz gondolki, ciężko by było dostac do każdego materacyk tak mi się wydaje...
My mamy gondolkę zwężana na środku, to już w ogole chyba niemozliwe dokupić inny...

nie, pisza ze do wozkow i pasuja do wiekszosci najpopularniejszych gondol, w tym do naszej jak sprawdzilam wymiary :tak:

dziewczyny a podpowiedzci czy do wozka dokupuje sie jakis materac? bo te wozkowe podklady jak ogladalismy w sklepie to raczej tylko tak dla picu chyba, co? sa cieniutkie i takie 'watowate'.
gdzie taki materac kupic i jaki?
ja nie kupuje nic do wózka bo od sąsiadki dostałam becik do wózka własnie taki grubszy na spodzie oraz spiworek takze do wózka mam wsio.. ale gdybym nie miala tego to kladlabym kocyk (mam taki gruby co moznaby było do od razu zawilac i przykrywac dzidzie

Dziewczyny ten Raon Marita jest cudny. Jest lekki, zwrotny, ma duże koła, mój A, ma 2m wysokości i rączkę idzie ustawić tak, że nie musi się zginać. Łokcie ma ugięte a nie wyprostowane. Podoba mi się budka bo jest duża, więc uchroni od wiatru lepiej, niż niejedne które mi się w oczy teraz rzucają. Powiem tak temat wózków był dla mnie jeszcze 2 tygodnie temu tragiczny, w tej chwili z łatwością potrafię odrzucić wiele wózków z powodu kilku rzeczy, a powód jest jeden - zima:
- małe koła
- mała gondola - 80 cm minimum
- podwójne koła - muszą na zimę być pompowane
- duża budka - jak zima ma być taka jak ostatnio to warto na to zwrócić uwagę, bo to zawsze wiatr będzie dalej opływał
- koła przednie ruchome - mimo blokady, dobre do poruszania się po sklepie, a nie po śniegu
Pamiętajcie jak kupujecie wózki z małymi kołami, zimą na spacer to chyba wyjedziecie tylko wtedy gdy będzie albo odśnieżone albo wcale nie będzie śniegu.

To są oczywiście moje wymagania ;-)

Dziewczyny ten Raon Marita jest cudny. Jest lekki, zwrotny, ma duże koła, mój A, ma 2m wysokości i rączkę idzie ustawić tak, że nie musi się zginać. Łokcie ma ugięte a nie wyprostowane. Podoba mi się budka bo jest duża, więc uchroni od wiatru lepiej, niż niejedne które mi się w oczy teraz rzucają. Powiem tak temat wózków był dla mnie jeszcze 2 tygodnie temu tragiczny, w tej chwili z łatwością potrafię odrzucić wiele wózków z powodu kilku rzeczy, a powód jest jeden - zima:
- małe koła
- mała gondola - 80 cm minimum
- podwójne koła - muszą na zimę być pompowane
- duża budka - jak zima ma być taka jak ostatnio to warto na to zwrócić uwagę, bo to zawsze wiatr będzie dalej opływał
- koła przednie ruchome - mimo blokady, dobre do poruszania się po sklepie, a nie po śniegu
Pamiętajcie jak kupujecie wózki z małymi kołami, zimą na spacer to chyba wyjedziecie tylko wtedy gdy będzie albo odśnieżone albo wcale nie będzie śniegu.

To są oczywiście moje wymagania ;-)

Wszystko oczywiście kwestia gustu,ale ciesze sie,że znalazłas swój ideał.:-)

Dziewczyny ten Raon Marita jest cudny. Jest lekki, zwrotny, ma duże koła, mój A, ma 2m wysokości i rączkę idzie ustawić tak, że nie musi się zginać. Łokcie ma ugięte a nie wyprostowane. Podoba mi się budka bo jest duża, więc uchroni od wiatru lepiej, niż niejedne które mi się w oczy teraz rzucają....
nie widzialm tego wózka ze skrętnymi kołami.. a jesli chodzi o zwrotność to chyba własnie jest taka tylko przy skretnych kołach.. albo cos przeoczyłam..

to jest jego baaaaaaaaardzo duży plus, biorąc pod uwagę, że zarówno ja, jak i mąż jesteśmy wysocy:)

Super, my też praktycznie jesteśmy zdecydowani:) Mialam brac u siebie w sklepie ale chyba zakupimy na allegro, bo dodatkowo jest folia na gondole i spacerówkę i parasolka, no i w cenę 999zł wchodzi fotelik:) Kolor- błękit

My się chyba zdecydujemy na ten kolor turkusowy z wersji kolorystycznej 2010, bo strasznie nam się podoba :-) A wersję bez fotelika, bo już mamy od koleżanki :-) I chcemy kupić gdzieś w połowie czerwca.
A Wy kiedy kupujecie?

nie czekajcie do ostatniej chwili, my (lipcóweczki) wietrzymy już wózki od kilku tygodni, a nadal je czuć...

reklama
My się chyba zdecydujemy na ten kolor turkusowy z wersji kolorystycznej 2010, bo strasznie nam się podoba :-) A wersję bez fotelika, bo już mamy od koleżanki :-) I chcemy kupić gdzieś w połowie czerwca.
A Wy kiedy kupujecie?
W sumie to moglibyśmy już kupić:) Myślę, że do połowy czerwca będzie już sobie stał w domku:))

Do góry