reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Oj ja bym chyba wybrała chyba ten grafitowy,bo u nas w miescie co rusz to widze zielony wózek.Na pęczki.Wśród moich sąsiadek juz 3 na osiedlu.

a ja właśnie wybierałabym zielony :p ciemne kolory są bardzo smutne, nie nadają się wg mnie dla dziecka. A co do trendu- widocznie co miasto to moda ...u nas królują czerwienie :)

reklama
U nas z kolei jeździ dużo ciemnych i z czerwonymi dodatkami...:) Myśmy wybrali minerals 11, lubimy zielony i chcemy zielony!:) Zresztą żadnego na ulicy nie widziałam. O tych brązowych też myśleliśmy, ale baliśmy się, że za smutne będą.

zna któraś z Was Mikado Boston? co o nim sądzicie?

wlasnie na niego patrze i powiem ci ze jest bardzo ladny wizualnie. ja porownuje go z moim faworytem- tako jumper x i powiem ci ze jest chyba nawet lepszy bo ma wieksza gondole i jest lzejszy. takze teraz mam znowu trudny orzech do zgryzienia bo naprawde jest fajny

no wlasnie nam tez przypadl do gustu :)
i bardzo chwalą w sieci z tego co szukałam

Ja tam nie wiem,ale co chwile pojawiał sie tutaj na BB jakichs nowy uzytkownik i zachwalał mikado,bez wątpienia spam...
Poszperajcie na BB.
Ogólnie wózki bardzo awaryjne(szczególnie koła)

Jak cos znajde wam wkleje.
O tu
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/reakcja-producenta-wozka-mikado-ox-ford-28824/
mnie to bardzo do nich zraziło.
Albo tu str.58
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/wozki-na-medal-1405/index58.html#post3908438

Wszyscy zachwalający maja po jednym poscie,a prawdziwych uzytkowników mało,więc uważajcie na te "super" pozytywne opinie.:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ja tam nie wiem,ale co chwile pojawiał sie tutaj na BB jakichs nowy uzytkownik i zachwalał mikado,bez wątpienia spam...
Poszperajcie na BB.
Ogólnie wózki bardzo awaryjne(szczególnie koła)

Jak cos znajde wam wkleje.
O tu
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/reakcja-producenta-wozka-mikado-ox-ford-28824/
mnie to bardzo do nich zraziło.
Albo tu str.58
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/wozki-na-medal-1405/index58.html#post3908438

Wszyscy zachwalający maja po jednym poscie,a prawdziwych uzytkowników mało,więc uważajcie na te "super" pozytywne opinie.:sorry2:

dzieki rozalka:))))))

My dzisiaj zakupiliśmy Chicco Trio Enjoy Evolution:

CHARAKTERYSTYKA:
- Rama wózka została wykonana z lekkiego aluminium
- Manewrowanie wózkiem ułatwiają ergonomiczne, skrętne przednie koła
- System Clik Clak pozwala bardzo szybko zamontować na ramie wózka gondolę i fotelik samochodowy
- Gondola wyposażona jest w system Comfort pozwalający na regulację wysokości wewnętrznego podgłówka
- Zdejmowane siedzisko, kiedy używamy gondoli lub fotelika
- fotelik samochodowy Synthesis XT - otrzymał 4 gwiazdki w Europejskim Teście Bezpieczeństwa „Bezpieczny Fotelik 2006” dla kategorii 0-13 kg

W zestawie znajduje się:

- okrycie na nóżki
- okrycie przeciwdeszczowe
- praktyczna torba na ramię

WYMIARY WÓZKA:
- Wysokość 105 cm
- Szerokość 53,5 cm
- Długość 91,5 cm
- Po złożeniu 35,5x109 cm
- Waga 7,5 kg

WYMIARY GONDOLI:
- Wysokość 65 cm