reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
ja w weekend byłam z teściową luknąć przy okazji zakupów na wózki. I mój faworyt ciągle się zmienia. Ostatnio była bexa a teraz jest x-lander xa. Quinny przypadł teściowej do gustu ale jak dla mnie za gigantyczna spacerówka :p oczywiście sprzedawca poinformował, że najlepiej dokupić fotelik a nie brać tych w zestawie, zwłaszcza polskich producentów. no ale przede mną jeszcze pare wizyt przed kupnem, więc ostatecznie nie wiem na czym stanie ;-P

Ostatnia edycja:
ja w weekend byłam z teściową luknąć przy okazji zakupów na wózki. I mój faworyt ciągle się zmienia. Ostatnio była bexa a teraz jest x-lander xa. Quinny przypadł teściowej do gustu ale jak dla mnie za gigantyczna spacerówka :p oczywiście sprzedawca poinformował, że najlepiej dokupić fotelik a nie brać tych w zestawie, zwłaszcza polskich producentów. no ale przede mną jeszcze pare wizyt przed kupnem, więc ostatecznie nie wiem na czym stanie ;-P

Niunia jak kupowalam corce wozek to tez sie przerazilam tej duzej spacerowki w Quinny i z tego powodu zrezygnowalismy. Zalowalismy tej decyzji juz kilka miesiecy pozniej. Im szersza spacerowka tym lepiej, dziecko ma duzo miejsca, zima spokojnie sie miesci w kombinezonie itp. Ale pierwsza reakcja nasza byla identyczna, teraz juz wiemy, ze spacerowka ma byc duza :tak:

Witam się,

byłam ostatnio oglądać wózki, masakra za duży wybór :-p:-p:-p Każdy ma coś fajnego, a ja chcę wszystko w jednym. Dla mnie ważna jest duża gondola, nie mam zamiaru wozić dziecka zimą w spacerówce. Pytanie duża gondola to ile cm? :zawstydzona/y:

Witam się,

byłam ostatnio oglądać wózki, masakra za duży wybór :-p:-p:-p Każdy ma coś fajnego, a ja chcę wszystko w jednym. Dla mnie ważna jest duża gondola, nie mam zamiaru wozić dziecka zimą w spacerówce. Pytanie duża gondola to ile cm? :zawstydzona/y:

Ja bym powiedziala od 80cm wzwyz.

dziewczyny, jeżeli szukacie fajnego wózka za nieduże pieniądze to polecam deltim voyager 005, znajoma bardzo chwali, wygląda całkiem całkiem, mięciutki, wygodny, sama się nad takim zastanawiałam, na allegro nówki wyprzedawane sa po 390 zł!! a bez porównania lepsza jakość niz baby merce i inne tego typu

http://allegro.pl/item1030278019_voyager_teraz_50_taniej_od_ceny_katalogowej_w_wa.html

http://allegro.pl/item1045544389_a_wozek_delti_voyager_nosidlo_torba_wyprzedaz.html drugi to nowszy model

Ostatnia edycja:
Pytam ponieważ jak w sklepie powiedziałam właśnie, że 70 cm to dla mnie mało, to pani spojrzała na mnie jak na ufoludka :baffled::-)

Bo wiekszosc wozkow ma tak do 76cm gondole i one sa takie srednie raczej.
80cm to juz uchodzi za duza. Z tego co wiem to maja ja niestety nieliczne wozki, a do tego drogie - np. Jane, Emmaljunga.

No to super :baffled: Nie chcę by moje dziecko w styczniu jeździło z nogami podkurczonymi, a ile urośnie nie mam zielonego pojęcia, kompletnie jestem zielona :zawstydzona/y: Starlet a Ciebie jaki wózek skusił?

reklama
dziewczyny, Wy się tak nie bójcie tych spacerówek zimą. Większość z Was kupuje wózki na dużych kołach, więc dziecku też wygodnie będzie, nie będzie nim rzucało i będzie mu ciepło. Mniejsze zło, jeśli dziecko jedzie w spacerówce, niż mu za ciasto w gondolce...

Do góry