reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
ja kupiłam logico s i uważam, że jest super :) Wkładka też :)

Dla mnie wkładka w logico s w porównaniu z tą w maxi cosi nie spłyca wystarczająco. Ale mogłam to ocenić dopiero na żywo, bo na zdjęciach w necie tego nie widać. To tylko moja subiektywna ocena. Poza tym fotelik jest bardzo fajny. W crashtestach dostał 4 w opcji z bazą i 5 w opcji bez bazy (z bezpieczeństwa). Ocena ogólna- 4.

Qrczę, podobają mi się wózeczki o takim sportowym designie, ale odpadają ze względu na kubełkową spacerówkę. No i mają małe budki, co przy takiej zimie jak tegoroczna wydaje mi się mega niepraktyczne. A ten wózio ma dodatkowo jeszcze piankowe koła- czyli kolejny minus jak dla mnie.

Tyle, że prezentują się super :tak:

Ładniutko się prezentuje :tak:
Ale cena odstrasza totalnie :sorry2:

No i trzy kółka mi się nie podobają, choć pewnie jest też w wersji czterokołowej ;-)

W ogóle to ja nie rozumiem opcji 3 kół :baffled: Jak np. z takim wózkiem wjeżdżać na podjazdy przy schodach?? Trzeba cały przód podnosić i jechać tylko na tylnich kołach, a to przecież uciążliwe jest, bo wózio ciężki.

Ładniutko się prezentuje :tak:
Ale cena odstrasza totalnie :sorry2:

No i trzy kółka mi się nie podobają, choć pewnie jest też w wersji czterokołowej ;-)

W ogóle to ja nie rozumiem opcji 3 kół :baffled: Jak np. z takim wózkiem wjeżdżać na podjazdy przy schodach?? Trzeba cały przód podnosić i jechać tylko na tylnich kołach, a to przecież uciążliwe jest, bo wózio ciężki.

Wcale nie jest tak zle ;-)
Tych podjazdow nie ma az tak duzo ja jezdzilam 3-kolowcem i jakos mi to w ogole nie przeszkadzalo, z reguly podjazdy sa krociutkie i naprawde nie jest ciezko podjechac, poza tym mi przyszlo podjezdzac moze z kilka razy doslownie, w centrach handlowych sa windy, wiec naprawde to nie jest az taki problem ;-)

Te wózeczki bebe confort mogą tez być na 4 kołach z tym nie ma problemu - ja też osobiście wolę 4 koła, bo wydaje mi się wtedy bardziej stabilny. Co do gondoli to właśnie ona mi się podoba- jest dość duża, choć czytałam, że starcza na 6 miesięcy - muszę się gdzieś wybrać - zobaczyć go na żywo jeszcze raz... kiedyś go widziałam, pisałam już wam i wtedy też bardzo mi się spodobał
Co do cen to mam właśnie dylemat - czy kupić tańszy wózek np. coneco za 1000-1200zł, bo cena jest przystępna czy taki który mi się naprawdę podoba czyli własnie np. bebe confort:/ - którego cena jest jaka jest. W bebe confort sama gondola kosztuje 800-900zł... bez reszty... Generalnie mam pieniążki na ten wózek, ale nie lubię wyrzucać pieniążków i nie wiem czy warto. Z jeszcze innej strony to mój pierwszy dzidziolek i może dla niego warto wydać tyle kasy... ehhhh zwariować mozna:rofl2:

Poradzcie kochane:)

Ostatnia edycja:
Ola coneco nie polecam, bo bardzo złe opinie, że się często psują, że problem z reklamacją, gwarancją itp.

a my kupilismy wczoraj jumpera x i w końcu mamy spokój :)

reklama
tweenie no właśnie ja nie mam pojęcia o wózkach, mogę tu trochę poczytać i na necie, ale najwazniejsze są prawdziwe opinie, jestem z cz-wy i tu u nas jest producent coneco (zresztą taco, explorera, bebetto i innych też;) - mamy tu małe zagłębie wózków) i byłam oglądać te wózeczki - prezentują się stabilnie i fajnie... i cena jest przystępna,
z drugiej strony parę razy już słyszałam, że te firmy które rozsyłają na całą Polskę używają materiałów z Chin- które często są rakotwórcze; jeszcze zanim zaszłam w ciąże oglądałam w ddtvn wywiad z jakimś facetem od wózków i mówił, że większość testowanych przez nich wózków była z mat. rakotwórczych... wchłanianych przez dotyk maluszka... dla mnie to jakaś masakra... zalecają aby zaraz po kupieniu wózek porządnie wyprac...

Do góry