reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Widzę, że teraz na tapecie foteliki, ale ja chciałam wrócić do wózków. Ostatnio w sklepie oglądałam Emu firmy Delti - powiem Wam, ze bardzo mi się spodobał i na dziń dzisiejszy to jest mój typ:
Wózek dziecięcy EMU

Bardzo leciutki i cudnie się nim operuje. Wszystko na one click.
Nie wiem czy była już o nim mowa - jak się powtarzam to pzrepraszam :-)

reklama
o właśnie - przez to, że jest niski moja siostra go odrzuciła, ale w sklepie w którym go widziałam mają takie adaptery do podnoszenia gondoli na wysokość standardową - nie ma z nimi problemu. Kosztuje to dodatkowo 20 zł.

Wózio fajny ale kółka za małe jak dla mnie :no:

Ja byłam wczoraj oglądać wózki i niestety tako nie mieli. Za to obcykałam sobie jedo fyn 4ds i to jest mój drugi typ. Bardzo fajny, łatwo prowadzi się jedną ręką, zawracać można w zasadzie w miejscu :-D Ogólnie same plusy.

Co do fotelika, to zastanawiałam się między MC Citi, MC Cabrio Fix i Graco Logico S. No i ten ostatni odpadł ze względu na wkładkę spłycającą, która w zasadzie niewiele spłyca :baffled: Z Maxi Cosi jestem całkowicie za Cabrio Fixem :tak: Wygląda solidniej od Citi. No i kolor Bubble Dream mnie zachwycił Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - CabrioFix

Tylko jeszcze do auta musimy go przymierzyć, ale w zasadzie jestem już zdecydowana.

Czy któraś z dziewczyn z trójmiasta orientuje się gdzie są sklepy z wózkami oprócz Mama i Ja na Grunwaldzkiej i Akpol na Jaśkowej? W tym pierwszym nie mają Tako, a w Akpolu to nie wiem jeszcze. Ale chciałabym na żywo obejrzeć zanim zdecyduję, który wózeczek kupimy :happy:

edit: dzwoniłam właśnie do Akpolu na Jaśkowej i mają jumpera :-) Także może w niedzielę się wybiorę i dam znać co i jak.

Ostatnia edycja:
Wózio fajny ale kółka za małe jak dla mnie :no:

Ja byłam wczoraj oglądać wózki i niestety tako nie mieli. Za to obcykałam sobie jedo fyn 4ds i to jest mój drugi typ. Bardzo fajny, łatwo prowadzi się jedną ręką, zawracać można w zasadzie w miejscu :-D Ogólnie same plusy.

Co do fotelika, to zastanawiałam się między MC Citi, MC Cabrio Fix i Graco Logico S. No i ten ostatni odpadł ze względu na wkładkę spłycającą, która w zasadzie niewiele spłyca :baffled: Z Maxi Cosi jestem całkowicie za Cabrio Fixem :tak: Wygląda solidniej od Citi. No i kolor Bubble Dream mnie zachwycił Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - CabrioFix

Tylko jeszcze do auta musimy go przymierzyć, ale w zasadzie jestem już zdecydowana.

Czy któraś z dziewczyn z trójmiasta orientuje się gdzie są sklepy z wózkami oprócz Mama i Ja na Grunwaldzkiej i Akpol na Jaśkowej? W tym pierwszym nie mają Tako, a w Akpolu to nie wiem jeszcze. Ale chciałabym na żywo obejrzeć zanim zdecyduję, który wózeczek kupimy :happy:

edit: dzwoniłam właśnie do Akpolu na Jaśkowej i mają jumpera :-) Także może w niedzielę się wybiorę i dam znać co i jak.

ja wlasnie w akpolu ogladalam tako na zywo i bardzo mi sie podobal. tylko ze tam mieli model bez fotelika- nie wiem jak jest teraz.

reklama
tweenie ja też używałam (właściwie mój synek :p) logico s z bazą i byłam baaardzo zadowolona... zarówno z bazą jak i sam stabilnie "siedział" w samochodzie... a ADAC ma cztery gwiazdki - czyli nie wymiata ale przynajmniej był testowany ;)

Do góry