reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mnie też podoba się TAKO JUMPER X. Cena przystępna, ale nie wiem, ile cm ma gondola w środku?? Czy któraś z Was mierzyła?? :-)

reklama
hej kobietki, dzisiaj z męzem pojezdzilismy troche po sklepach w celach obejrzenia wozkow. wiem wiem, ze troche za wczesnie, ale w zasadzie nudzilo sie nam, wiec sie wybralismy...
powiem wam szczerze, ze duzo wozkow, ktore wygladaja ciekawie w necie na zywo (moim zdaniem) to badziewie....
z pewnosci polecam wozki firmy musty czy mutsy(bedziecie wiedzialy o co chodzi), ich wykonanie w realu jest naprawde super i sa bardzo solidne, porzadne, natomiast cena:/ okolice 3 - 3500zl - na pewno nie na kazda kieszen
ciekawie i solidnie wygladaly tez wozki firmy z czetochowy - bebetto - cena okolice 1000zl
przed zakupem przez internet naprawde warto wybrac sie na "ogledziny" do sklepu:)

ja i tak wozek bede kupowała na samym koncu :tak: takze bede miała czas na zastanowienie sie.
Rozalka ja juz pokazywałam nawet widziałam wozek gdzie gondolka miała zaledwie 60 cm wiec 75 to juz roznica :)
dwie koleżanki bardzo sobie chwalą go i mówią, ze bez problemu dzieciaczek miesci sie w gondolce (jedna ma nawet dziecko 61 cm i bez problemu) a mysle, ze dzieciaczek w styczniu to juz bedzie ciekawy swiata i nie bedzie chcial jezdzic w gondolce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Diewczynki doradzcie mi.. jak wyperswadować mojemu M ze taki wózek (czy tez podobny - akurat taki znalazlam)
TRAPER GŁĘBOKI SPACERÓWKA GRATISY WYSYŁKA 0 Z (914854963) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest zbytnio funkcjonalny.. jemu sie podoba ze wyjmuje sie gondole (lekko usztywniana materiałową) i robi sie z wózka spacerówka.. nie ma w ogóle taki wózek skrętnych kol a jemu sie podoba.. wiec mu powiedziałam ze wózek kupie sobie ja a on niech napatrzy sie na ten w sklepie.. nie wyobrażam sobie wozka bez skrętnych kół a ten sie upar jak wól bo mu sie podoba..

Do góry