reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
mi podoba sie ten czterokolowy. dosc lekki . gondola taka srednio duza ale nie najmniejsza. fajny wozeczek.

Dziewczyny ponawiam pytanie o te wózki :tak:
Wizualnie OK,aleee...
ja to zawsze cos znajdę
.Budka od spacerówki mała,jak bedzie wiało,nie ochroni
Ciężka gondola,5,5 kg.
Jakiś krótki podnóżek sie wydaje.
Ale jak komus to nie przeszkadza,to całkiem fajny,

Ja tam specjalistka nie jestem,ale moge napisać,że mnie to żadne Chicco wielofunkcyjne nie przekonuje,nie widziałam jeszcze wózka tej firmy,który by wydawał sie solidny(no oprócz typowych spacerówek,)
Widziałąm babeczkę z Chicco Trio for me ostatnio,tragedia,wózek cały sie trząsł..
Na plus,super wielka gondola,lekki.
Jakby u nas śniegów i błota nie było,to bym sie zastanowiła,oczywiście po obejrzeniu na żywo,czy sie nie rozleci po sezonie.:tak:

Dzis widziałąm na żywo
Jedo FYN ,cudny.:tak:

Rozalko napisz coś więcej...:-D
To generalnie typ, który jak na razie u mnie wygrywa, ale jeszcze nie widziałam na żywo...ma jakieś minusy??Jak wygląda w porównaniu z innymi??
No i jeśli też jestes z atym modelem który kolorek ci odpowiada bo mają strasznie duży wybór....:-D:-D:-D:-D:-D
A widziałaś może implasta clipper??
Z niecierpliwością czekam na relacje...:-p

ja tez nie slyszalam pozytywnych opinii o chicco wielofunkcyjnych, te male kolka z przodu wygladaja na bardzo liche, ale gondola super duza!! :-)

reklama
Rozalko napisz coś więcej...:-D
To generalnie typ, który jak na razie u mnie wygrywa, ale jeszcze nie widziałam na żywo...ma jakieś minusy??Jak wygląda w porównaniu z innymi??
No i jeśli też jestes z atym modelem który kolorek ci odpowiada bo mają strasznie duży wybór....:-D:-D:-D:-D:-D
A widziałaś może implasta clipper??
Z niecierpliwością czekam na relacje...:-p

i ja się pod tym pytaniem podpisuje - bo mamy podobny gust :p

Do góry