reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Ogólnie super,aleeee...
Kumpela ma i wózek waży z gondolą 16 kilo,a spacerówka jakieś 15.

Do tego gondola długa 75 cm.

rozalka dla mnie waga nie ma róznicy bo ja mam dwie windy wiec wnosic nie bede chyba,z e sie obie zepsują, wtedy mam naprawde super sąsiadów, którzy pomogą.
a co do gondoli to chyba dobrze, ze jest długa?? bo jak pokaząłam wózek z 60 cm to znowu za krótka. Każdemu podoba sie co innego, ja prawie kazdy wózek, kóry widziałam był z wagą pomiędzy 15-18 kg wiec to chyba taki standard a cena kusi jak dla mnie.

reklama
ja jestem mama 9 miesiecznej julci.......polecam wozek ox ford SELEDYNOWY
3 funkcyjny...gondola spacerowka i nosidelko do samochodu.........chetnie go sprzedam jakies mamie jak chce kupic wozek uzywany......... jest bardzo bodrym stanie .kupilam go nowego.........no ale teraz by mi sie przydala leciutka spacerowka a tego che sprzedac....... jak co zuza255@amorki.pl

rozalka dla mnie waga nie ma róznicy bo ja mam dwie windy wiec wnosic nie bede chyba,z e sie obie zepsują, wtedy mam naprawde super sąsiadów, którzy pomogą.
a co do gondoli to chyba dobrze, ze jest długa?? bo jak pokaząłam wózek z 60 cm to znowu za krótka. Każdemu podoba sie co innego, ja prawie kazdy wózek, kóry widziałam był z wagą pomiędzy 15-18 kg wiec to chyba taki standard a cena kusi jak dla mnie.

Nie,nie ,mnie nie zrozumiałaś;-)
Chodzi o to,że wózeczek bardzo mi sie podoba,ale szukam z gondolą co najmniej 80 cm.Bo 75 to nie jest długa gondola,moja siorka ma x landera i mała ledwo sie mieści w kombinezonie,pojeżdzi pewnie do 4 miesiąca,nie dłużej.
W sumie to musze i tak na żywo obejrzeć.
Dziś widziałam dwa wózki,w sumie nie przyglądałam sie nawet jaka firma,jeden chyba Jet Babyactive drugi Espiro,i ta większa(niby dłuższa) godndolka wydawała sie mniejsza niz ta druga....

Ostatnia edycja:
Pajkaa-no właśnie tak jak napisała Rozalka, gondolka jest nieduża w Jumper:sorry: A jeżeli chodzi o wagę to nawet nie kwestia wnoszenia wózka na górę tylko zwrotności i prowadzenia-mnie ciężko było nim jechać bez dziecka w środku, a co dopiero z dzieckiem:szok::eek:

Rozalka-ja chyba pójdę do sklepu z miarką, i zmierzę gondolę w środku;-)

Rozalka-ja chyba pójdę do sklepu z miarką, i zmierzę gondolę w środku;-)

Ja tez na to wpadłam dziś:-D
Naprawdę to co piszą na stronach sprzedających wózki,mam wrażenie mija sie nieznacznie z prawdą.
A co do wagi masz rację,wprawdzie mieszkam na parterze,więc spoko,ale podjazdy,schody,wejścia do autobusu....odczuwałam tą wagę wózka+dziecka.:tak:No i trzeba kolosa upchnąć do samochodu,bierzcie pod uwagę miejsce w bagażniku,bo róznie to bywa.:tak:

reklama
Do góry