reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
a ja mam implasta ecoline i tez jestem zadowolona. ;) Dobrze sie prowadzi, duza gondola.

Tez sie zastanawialam miedzy jedo a implastem. Stanelo na implascie, bo przemowily do mnie szersze siedzisko w spacerowce i ochraniacz i budka zapinane na zamek, czyli szczelniejsze. No i adaptery do maxi cosi nie zajmuja duzo miejsca (mieszcza sie w szyfladzie. ;)) Dokupilam jeszcze spiworek na zime pod kolor, mam parasolke i "gra muzyka". :) Tylko niewygodnie mi jest go prowadzic, jak musze jeszcze z psem wyjsc. Szarpac sie z nim i prowadzic prosto wozek doprowadza mnie do szewskiej pasji. :/

weroneczka, masz jakis patent? Bo ja swego na takiej rozciagajacej sie smyczy prwadze. Tylko on wtedy lata jak wariat zprawej na lewo i na maxa wyciagnietej smyczy, co mnie wkurza na maxa... :/

Dziewczyny czy Wasze gondolki tez sa takie male? Ja niedlugo bede musiala zmienic gleboki na spacerowke a wydaje mi sie to za wczesnie mimo, ze siedzenie rozklada sie na plasko. Victor kolosem nie jest ma 61cm, wiec jakie oni te wozki robia!!

weroneczka, koralowa - hehehhe to ja dolaczam do Was. ja tez mam ta rozciagana smycz i psiak po prostu robi sobie z mojej reki lasso. naiwaniam nia naokolo glowy, bo on raz z lewej, raz z prawej, raz z przodu. jak sie wkurze to skaram smycz i idzie kolo wozka.

psiaki się przyzwyczają. Chodzę na spacery z koleżanką, której dziecko urodziło się w styczniu.Na początku ich pies szalał na spacerach, a teraz trzeba go namawiać żeby poszedł na trawkę się odsikać :)

martitka, jaki masz wozek? Ja w bolderze, tak jak kasia w jedo nie mam z tym problemu, bo obie gondole sa najwieksze na rynku, wiec jaw swojej smialo cala zime przejezdze malego. :)

riba, hehe, skad ja to znam. ;)

tweenie, no nie wiem czy u mnie sie tak da, bo moj pies to z tych niereformowalnych. No i staruszek, wiec tez juz swoje przyzwyczajenia ma.

reklama
No to Wam zazdroszcze tych gondolek bo w Mutsy jest ona naprawde malutka i w przyszlym miesiavu na bank juz bede musiala wsadzic malego do spacerowki.Przeciez on bedzie mial zaledwie 4 miesiace!

Do góry