reklama
w zasadzie jeszcze mam czas - ale on leci jak szalony, więc zaczełam w wózkach (póki co wirtualnie). co sądzicie o tych dwóch:
FYN 3 DS 3 w1 JEDO kol 182 CL SUPER OKAZJA GRATISY (925937185) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Implast Bolder SD 4 i Fotel Maxi-cosi NOWOŚĆ Wwa (909580046) - Aukcje internetowe Allegro
Dokładnie te same wózki wskazałam paręs tron wcześniej...
cóż...gusta podobne, chyba nie czytałyście stron wcześniej bo żadna się nie odniosła...
Dokładnie te same wózki wskazałam paręs tron wcześniej...
cóż...gusta podobne, chyba nie czytałyście stron wcześniej bo żadna się nie odniosła...
Mi też się one podobają-a ja się odniosłam do Twego postu, bo sama pisałam o tym wózku FYN tylko z 4 kółkami
R
RiSiA
Gość
to j mam z innej bedzki pytanie bo są rózne opoinie jesteście za kolami pompowanymi czy piankowymi bo ja juz sama zgłupiałam
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Wydaje mi sie,że sie odniosłam,bo po tych postach zaczęłam mysleć o tych wózeczkach.Dokładnie te same wózki wskazałam paręs tron wcześniej...
to j mam z innej bedzki pytanie bo są rózne opoinie jesteście za kolami pompowanymi czy piankowymi bo ja juz sama zgłupiałam
Pompowane zdecydowanie,łatwiej sie prowadzi po nierównym terenie i śniegu.Są cięższe,fakt,ale mieszkam na parterze i mi to nie przeszkadza.Poprzedni miałam na pompowanych i super był.Kumpela ma piankowe i strasznie twarde zawieszenie.
Jeżeli komuś podoba sie Mutsy,ten podobny,ciekawy
http://www.2o2.pl/go/_info/?id=1767&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885
A ten mi sie podoba,gdyby miał większe kółka z przodu...
http://www.mamokupmi.pl/izabela/jet9.jpg
Dla dziewczynki
http://www.mamokupmi.pl/izabela/jet7.jpg
dla chłopca
Ostatnia edycja:
My wybraliśmy Tako Jumper X Największe dla nas plusy tego wózka:
- duże pompowane koła- dobre do jazdy w terenie (mieszkamy za miastem)
- możliwość zamocowania spacerówki w obu kierunkach
- fotelik ma atesty unijne (jak te maxi-cosi czy emmaljungi)
- gwarancja 24 miesiące
Ogólnie wózeczek jest duży i solidny, a to jest dla mnie bardzo ważne.
Dla mnie zarówno wózki z kołami piankowymi pojedynczymi jak i podwójnymi odpadają- słabo amortyzują nierówności terenu, a podwójne koła grzęzną w śniegu.
- gwarancja 24 miesiące
Dla mnie zarówno wózki z kołami piankowymi pojedynczymi jak i podwójnymi odpadają- słabo amortyzują nierówności terenu, a podwójne koła grzęzną w śniegu.
ja tez jestem za tym wozkiem- nie dosc ze ladny to jeszce bardzo praktyczny. ja go kupuje!!!!My wybraliśmy Tako Jumper X Największe dla nas plusy tego wózka:
- gwarancja 24 miesiące
reklama
R
RiSiA
Gość
My wybraliśmy Tako Jumper X Największe dla nas plusy tego wózka:
- gwarancja 24 miesiące
jestem w szoku cena kusi strasznie widzialyscie jego wage 27 kg tam sie chyba pomylili a na innej stronce piszą ze 15 ??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: