reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

ksiu, no moj maz ostatecznie zgodzil sie na ten kolor wozka, wiec chyba i my taki bedziemy miec. ;)

Kupowalas na all z licytacji? ;) Bo my mielismy w niej brac udzial, ale ze byl niezly galimatjas to zapomnielismy o niej. :p No i teraz moja mama przebakuje, zeby w zadnym wypadku nie kupowac uzywanego wozka... :/

kupowalam na allegro na aukcji i jestem bardzo zadowolona.

reklama
Kasiu - śliczny pojazd!! Super, ze się udało znaleźć dobra ofertę. Mój M od wczoraj coś pzrebąkuje o kupieniu używanego na all, ale sama nie wiem.... Ja bym wolała zobaczyć, dotknąć, oglądnąć.. ehhh

Kassiu super wózeczek. Oglądałam Fyna dokładnie w tym samym kolorze i nie mogłam się zdecydować czy Fyn czy Bolder SD z Implastu. Wygrał ten drugi (czekam na przesyłkę oczywiście jak dojdzie wstawię fotkę :-D)

A jeśli chodzi o parasolki, to jasne , że się przydają, a w budce niekoniecznie musi być gorąco. Fyny z gondolą Freeline oraz ten Bolder, który kupiłam, no i oczywiście wiele, wiele innych wózeczków ma przecież okienko wentylacyjne w gondolce. W upały można je otworzyć i maluch będzie miał powietrze w budce.

Kasiu podoba mi się:) chociaż ja zielona w tym temacie jestem jeszcze...
a powiedz mi ile dałaś, jesli można wiedzieć?
i bardzo podoba mi sie ten fotelik(to jest fotelik tak?) przypiety zamiast gondoli..

Kasiu podoba mi się:) chociaż ja zielona w tym temacie jestem jeszcze...
a powiedz mi ile dałaś, jesli można wiedzieć?
i bardzo podoba mi sie ten fotelik(to jest fotelik tak?) przypiety zamiast gondoli..

zaplacilam za niego 860 zl plus oczywiscie fotelik dokupilam i adapter do wozka zeby ten fotelik wpiac. w sumie zaplacilam razem z fotelikiem tyle co za nowy bez fotelika. jak dla mnie sie oplacalo bo wozek w super stanie- naprawde.

zaplacilam za niego 860 zl plus oczywiscie fotelik dokupilam i adapter do wozka zeby ten fotelik wpiac. w sumie zaplacilam razem z fotelikiem tyle co za nowy bez fotelika. jak dla mnie sie oplacalo bo wozek w super stanie- naprawde.

Nooo, czyli mowimy o tej samej aukcji. ;) W zestawie byla jeszcze parasolka, tak? ;)

reklama
Do góry