reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Kassia - fajny wozeczek. Tez mysle nad uzywanym tylko ze do tego sklepu jeszcze nie dotarlam...
Wogole wszystkie bryczki zajefajne....ja dalej bez wozka nawet faworyta ni mam....bleee....ale w tym miesiacu to juz nie odpuszcze jak mi zalegla kasa splynie.

Co do polemiki na temat parasolek i pieluch u mnie z obserwacji przewazaja pieluchy.....i wlasnie w ten poludniowy skwar i zaduch.
Tylko tu jest inaczej bo nawet w cieniu slonko opala:szok: Takze wynika z tego ze parasolka tak nie chroni - dopiero wieksze dzieci widuje z parasolka, a maluchy szczelnie pielucha pozakrywane.

reklama
bardzo fajne macie wózeczki

ja z racji funduszy tzn ich braku będę mieć ten co 1 córka a jest beznadziejny do wożenia po chodniakch krawężnikach paichu śniegu błocie
mam coneco V3..ale byłam niedoświadczona nieusluchliwa co do rad doświadczonych..bo jak wiadomo każde wie lepiej;-)

co do pieluchy i parasolki pc slonecznej..mialam takowa ale wnerwiala mnie bo nie trzymała dobrze (plastikowe zapiecie o ...roztrzasc nie trzymalo) dyndala przewracala sei osuwala.. zakrywalam pieluszką ale przewiew był nie dusiła sie nie pociła a urodzona koniec marca cale lato na dworze i spacerkach

wozek spacerowke kupilismy w marcu gdy konczyla rok..i ona lubiala ja i ja jeździła w aucie z nami..z wielofunkcyjnego byla na spacerach przy domu..bo ciężka i wielka w aucie

ale przyszla wiosna lato i spacerowka zostala tylko na specjalne wyjscia typu zakupy na targu czy podobne ..
sa nózki i wiele km przechodza..az dziw ;-)

kasi wózek super mój faworyt,nawet takie same kolory oglądałam u nas w sklepie, chociaż ja nie przepadam za zielenią więc mam obczajony inny kolor.a fotelika nie będe woziła na stelażu bo dostaniemy od znajomych nie pasuje ale to dla mnie akurat nie stanowi problemu:)

reklama
ksiu, no moj maz ostatecznie zgodzil sie na ten kolor wozka, wiec chyba i my taki bedziemy miec. ;)

Kupowalas na all z licytacji? ;) Bo my mielismy w niej brac udzial, ale ze byl niezly galimatjas to zapomnielismy o niej. :p No i teraz moja mama przebakuje, zeby w zadnym wypadku nie kupowac uzywanego wozka... :/

Do góry