reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Bombusiu - stanowczo pompowane z piankowanym natomiast wózeczki są lżejsze...

Bogusiu PIĘKNA FURKA!!!!!!!!! i nie mogę się oprzeć żeby pozachwycać się psiurem rozwalonym na fotelu hehehhe;P

reklama
A ja dzisiaj Ameryke odkrylam i dowiedzialam sie, ze do kazdego fotelika potrzebna jest baza(poprawcie jesli sie myle, kazdy mowi mi co innego)

martitka - baza nie jest potrzebna. Tylko niektóre foteliki mają taką opcję.
Ale większość potrzebuje specjalnych adapterów, jeśli chce się je na stelaż wózka zamontować

wuzetek Śliczny ten wózek :-) Mi też się On podoba, ale uznałam,że jednak bardziej dziewczęce kolory muszę mieć :-)

A dziękuje wszystkim za komentarze na temat wózka i Tosi :-D Ten piesek na zdjęciach to Amstaffka mojej mamy i mama nazwała psa Tosia, ale jej pasuje to imię bo niby jak stoi to wygląda groźnie, a Ona jak widać na zdjęciu, takie duże dziecko :-D

ALe ten fotelik bedzie sie ruszal?
Zamowilam mutsy travellerhttp://www.nokaut.pl/szukaj/foteliki-samochodowe/fotelik-mutsy-traveller.html a teraz na internecie doczytalam, ze jest baza do niego to bez niej jest bardziej niebezpieczny, juz nic nie rozumiem:(

ALe ten fotelik bedzie sie ruszal?
Zamowilam mutsy travellerhttp://www.nokaut.pl/szukaj/foteliki-samochodowe/fotelik-mutsy-traveller.html a teraz na internecie doczytalam, ze jest baza do niego to bez niej jest bardziej niebezpieczny, juz nic nie rozumiem:(

nie zawsze z bazą jest bezpieczniejszy. Czasem jest tak, że sam fotelik ma np. 5 pkt za bezpieczeństwo, a z bazą 4 albo i mniej. Sprawdź na adacu:tak:

reklama
czyli nie brał udziału w crash-testach. Ale musi być zrobiony zgodnie z pewnymi normami bezpieczeństwa, bo inaczej nie byłby dopuszczony do sprzedaży.
Są też inne stronki z takimi testami, ale musisz już poszukać

Do góry