reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
PS wyślijcie prosze w prywatnych wiadomosciach posiadane linki do zamknietego forum dla miski, nanya tinia zani meklaudia- wszystkie powinny juz miec dostep

Próbowałam się zalogować przez nr zlecenia i datę urodzenia ale pokazuje błędny numer. Kazała wejść o 17 najwcześniej. Czy myślicie że komunikat stąd że nie wprowadzili jeszcze wyników?

Bardzo możliwe. Ja nie miałam tak ze względu na to, ze wcześniej miałam robione badania i pesel był zapisany. I wydaje mi się ze zalogować się będziesz mogła dopiero jak zamknął punkt pobrań.

Bardzo możliwe. Ja nie miałam tak ze względu na to, ze wcześniej miałam robione badania i pesel był zapisany. I wydaje mi się ze zalogować się będziesz mogła dopiero jak zamknął punkt pobrań.
nie zgodze sie :) od razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszcze

nie zgodze sie :) od razu dodaja nr do systemu, inaczej nie przyjmą żadnej próbki. Logowanie na podstawie nr zlecenia, daty urodzenia - od razu, tylko brak wyników jeszcze

A no masz racje jak napisałaś to uświadomiłam sobie ze skanowala kod kreskowy z numerem [emoji23] przepraszam jestem blondynka [emoji23][emoji23]

Kurde na mnie nikt dziwnie nawet nie spojrzał. Nie przejmuj się cyc i głowa do góry [emoji6]. Nawiasem mówiąc w klinice była kobita ok 48 lat nawet
Dawaj znać

No niestety :( ale tak jest - już raz usłyszałam, że w tym wieku to na menopauzę się czeka a nie na ciążę :( Ale odpisała moja ENDO - jest na urlopie uff, mam się nie martwić bo na pewno coś mi wdroży na obniżenie prolaktyny na jakiś czas :) Wizyta 29.01 - ale w styczniowym mam się dalej starać, bo czasem udaje się zajść i przy tak wysokiej prolaktynie :) ale za to dziewczyny lutowo - marcowy cykl jest MÓJ :D i zobaczę dwie krechy jak @Anastka_92 :D

reklama
no to nie ma bata - muszą już mieć wszystkie :) zatem jeśli ustaliłyście że piszemy tylko na jednym - zamkniętymi- to przenosimy się oficjalnie tam :) w razie problemów piszcie w wiadomościach prywatnych do mnie lub do @kobietka301 , @Niutka43, @evellin 00

Do góry