kobietka301
Fanka BB :)
Diagnostyka najlepsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nawet jak nie ma wynikow to logowanie przeprowadzane jest bez problemowo. Na dole pojawia sie jedynie po zalogowaniu informacja o wynikach że brak do wyswietlenia
Ja tam nie wiem czy najlepsza ale szybko i konkretrie a tak lubię he,heDiagnostyka najlepsza
Czy w podobny sposób zrobiłaś tło swojego avatara? Niewinnie spał rano, niczego się nie spodziewając... [emoji1787]Moj dzisiaj spal na waleta, a ze stal na bacznosc , obwiazalam Mu czerwona wstazka, troche przycisnelam u gory i sie obudzil hehehe
Prześwietlasz ludzi czy co? He,hePracuje w promieniowaniu jonizujacym i od razu jak jest ciąża mnie odsuwaja na L4...
Na mnie jak na idiotke patrzyła ostatnio farmaceutka A ja kupowałam tylko test ciążowy [emoji85]Nie chcę, przeszłam tylu, a każdy patrzył na starania w tym wieku jak na idiotkę - chyba mam dosyć tych szyderczych spojrzeń, głupiego uśmieszku.... Poczekam wizytę mam 31.01 - ale pewnie wcześniej endo się odezwie, to fajna babka.
Radioterapia. Napromieniam pacjentów onkologicznychPrześwietlasz ludzi czy co? He,he
OK rozumiemRadioterapia. Napromieniam pacjentów onkologicznych