reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Nie wiem może jestem okropna... Napewo jestem ... Wczoraj zmarła babcia mojego męża i przeszła mnie nadzieja że może... No w tym cyklu nic nie wyszło bo @ ale może w następnym ... [emoji848] No ja też mam takie przykłady w rodzinie . Sama jestem takim małym przykładem jak się urodziłam to 2 dni później jak mój dziadek się dowiedziałem że ma wnuczke ( bardzo wyczekany przez niego) sam zmarł...
Tonący brzytwy się chwyta stąd takie myśli. Czarownice jezdesmy... Tylko niech którejś teraz nie przyjdzie do głowy robić laleczkę voo doo - no chyba że teściowej [emoji12][emoji12][emoji12] taki czarny humor

reklama
Latam trochę tutaj trochę tam ... przy 4 jest co robić [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale wy tutaj macie wesoło i jak fajnie się was czyta [emoji6] czekam na tych co będą niedługo sikać [emoji28][emoji23][emoji1319]
Oj roboty co niemiara przy 4 nie przerobisz mój brat ma 4 jak się nimi zajmowałam +mój jak dwoje i najmlodszy brat to po tygodniu miałam dość byłam tak wymaglowana przez nich [emoji42] ale szczęśliwa ale to też inaczej bo się nie widzimy na codzień a tu w końcu ciocia była na dłużej [emoji4]

reklama
Do góry