reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
O kurde serio ?
To u mnie dawno ktoś umarł i co niby teraz .
Bez kitu to raczej przypadki ....prawda ? Powiedzcie że prawda plissss
Tak. W dniu kiedy dowiedzialam sie o smierci dziadka - test pozytywny.
Za trumną smiech ze jakby sie dowiedział ze jego jedyna kochana wnusia jest w ciazy to by zawału dostal ( zmarl na zawał).

Nie wiem może jestem okropna... Napewo jestem ... Wczoraj zmarła babcia mojego męża i przeszła mnie nadzieja że może... No w tym cyklu nic nie wyszło bo @ ale może w następnym ... [emoji848] No ja też mam takie przykłady w rodzinie . Sama jestem takim małym przykładem jak się urodziłam to 2 dni później jak mój dziadek się dowiedziałem że ma wnuczke ( bardzo wyczekany przez niego) sam zmarł...

Nie wiem może jestem okropna... Napewo jestem ... Wczoraj zmarła babcia mojego męża i przeszła mnie nadzieja że może... No w tym cyklu nic nie wyszło bo @ ale może w następnym ... [emoji848] No ja też mam takie przykłady w rodzinie . Sama jestem takim małym przykładem jak się urodziłam to 2 dni później jak mój dziadek się dowiedziałem że ma wnuczke ( bardzo wyczekany przez niego) sam zmarł...
Nie jestes okropna tylko przesadna - jak kazda z nas :)
Łapiemy sie kszdej wskazówki z ziemi z nieba z herbaty z kart.. byle by II [emoji3]

Witaj [emoji847]i przykro mi że ta franca przyszła ale zawsze to okazja do kolejnych staranek [emoji173] .
U mnie też tak było mój dziadek zmarł i po jakimś czasie kuzynka zaciązyła o ile się nie mylę w tym samym miesiącu ale już następny cykl miała.

reklama
Dzięki laseczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Mój juz pizga ze mnie ze bedzie dwa wozki pchał. Albo zrobi tuning AMG. A za chwile dodaje. Moze lepiej nie bo ty sie qurfa nawet na wozki inwalidzkim byś zabiła [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry