reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Dzięki laseczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Mój juz pizga ze mnie ze bedzie dwa wozki pchał. Albo zrobi tuning AMG. A za chwile dodaje. Moze lepiej nie bo ty sie qurfa nawet na wozki inwalidzkim byś zabiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Ha ha [emoji23][emoji23] oj niech Ci szelki i uprząż fundnie na te budowy co byś na rusztowaniach zabezpieczona była [emoji6]

reklama
Dwa ostatnie!!!!!! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
"wszystko Pani wykupiła i nie dotarły "[emoji23][emoji23][emoji23]
20190114_223227.jpeg

Kochane, kupiłam 2 testy w Rossmanie... Inne tym razem... Ostatnie były płytkowe... Ale nie wiem czy robić czy nie... Nawet mężowi nie mówiłam, ze kupiłam...
Zrób może jednak jednak coś będzie [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też nigdy mojemu nie mówię po pierwsze bo by stał za mną i chuhał w szyję [emoji23] a po drugie planuje jak będą II dac mu razem misiem albo małymi bucikami prezent wiem oklepane ale mi się podoba taki pomysł [emoji16]

Zrób może jednak jednak coś będzie [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też nigdy mojemu nie mówię po pierwsze bo by stał za mną i chuhał w szyję [emoji23] a po drugie planuje jak będą II dac mu razem misiem albo małymi bucikami prezent wiem oklepane ale mi się podoba taki pomysł [emoji16]
Tez mi sie tak marzy [emoji110][emoji110][emoji110] zeby nie mówić tylko w formie prezenciku z bucikami a najlepiej bryloczek z bucikami

reklama
Powiedzcie mi wierzycie, macie jakieś ,,doświadczenia" odnośnie stwierdzenia że jak ktoś w rodzinie umiera to ktoś sie w niedługim czasie urodzi???
W dniu kiedy ja się urodziłam zmarł mój pradziadek. Moja mama zmarła w październiku a w marcu zaszłam w ciążę z moim najmłodszym

Do góry