reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Co tu tak cicho?[emoji6]
Ja zdycham. Brzuch mnie boli na calego. Nospa nie daje rady. Dziś cały dzień leżę w łóżku.
Ja przeważnie pierwsze 3 dni lecę na nospie i ibuprofenie albo apapie regularnie bo jak nie wezmę to nawet do kibelka ciężko dojść.
Czas na gotowanie obiadku to i cicho [emoji6], ja ugotowałam zupkę na dzisiaj wczoraj i mam z bańki, jeszcze tylko pranie złożyć schować kupkę do prasowania aby w oczy nie ķuła i leżing [emoji16]

reklama
Ibuprofen zaburza owulacje
Ja przeważnie pierwsze 3 dni lecę na nospie i ibuprofenie albo apapie regularnie bo jak nie wezmę to nawet do kibelka ciężko dojść.
Czas na gotowanie obiadku to i cicho [emoji6], ja ugotowałam zupkę na dzisiaj wczoraj i mam z bańki, jeszcze tylko pranie złożyć schować kupkę do prasowania aby w oczy nie ķuła i leżing [emoji16]

Hej dziewczyny.
Czy któraś widziała mój okres? Ma być jutro a objawow 0!
Dzis miałam sen ze tobilam dwa testy i oba pozytywne.... W paranoje wpadam

A ja mam dziś 12 rocznicę ślubu [emoji6].
Potem idziemy na kolację
Ehhh a rok temu myślałam że do następnej rocznicy nam się uda .
Trochę mi przykro

evelin00 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy[emoji179]

Ja mam dziś gołąbki na obiad. Pozniej zrobię zupę czosnkową z grzankami.

A ja mam dziś 12 rocznicę ślubu [emoji6].
Potem idziemy na kolację
Ehhh a rok temu myślałam że do następnej rocznicy nam się uda .
Trochę mi przykro
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy[emoji323]
Ja nospa i termofor[emoji110]
Znaczy ja tylko mówię co mi pomogło bo ta maść „wyciąga” i na drugi dzień nie było śladu. :)
Miałam coś podobnego na nodze. Po dwuch dniach stosowania maści cynkowej zniknęło. Ale przy tak wrażliwym miejscu konsultacja lekarska wskazana.
evelin00 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy[emoji179]

Ja mam dziś gołąbki na obiad. Pozniej zrobię zupę czosnkową z grzankami.
Zupa czosnkowa!? Przepis poproszę[emoji2]

reklama
Do góry