reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

A ja się biorę za odpisywanie, bo mnie trochę ominęło:D

@SalsaPL - dziękuję Ci bardzo za tak ciepłe przyjęcie! :D Popieram Twoje zdanie.. Jeśli człowiek przyjmowałby się zbyt wieloma rzeczami, dostałby na łeb, dosłownie. I tak, zawsze trzeba być sobą, a nie patrzeć na to co powiedzą inni i co wypada. Trzymam kciuki, żeby u lekarza było wszystko ok ;*

@evellin 00 - haha, jestem pewna, że dopiero się rozkręcacie! Już mi humor niesamowicie poprawiacie :)

@kobietka, dzięki Ci bardzo, na to liczę!!!! :D

@blackbriar, dokładnie, dopóki @ nie ma, to się nie martw niczym:* dziękuję Ci, za Ciebie również mocno trzymam kciuki!

@Ewelson, witaj :) zobaczysz, że niedługo takie myślenie, przyniesie skutki! Powodzenia ;*

I cześć wszystkim nowym kobietkom ❤

reklama
Cześć dziewczyny , znalazłam się tu przypadkiem...mam nadzieje ,ze i mi uda się wyczilować w tym 2019 roku...
Idealnie trafiłaś- wątek najbardziej nastawiony na naturalnosc i otwartość, wspieranie i doradzanie. Bez spiny w 2019 damy rade :*
to tu przyjmą kropka??? czy to nie te drzwi?bo tu ich tyle że już się czuję jak w labiryncie
Przygarniamy kazdego kropka i łatka :* otulamy ciepełkiem i trzymamy za łapkę w staraniach

Dżizas, a ja wariuje chyba. W sumie ja na to forum też trafiłam przez przypadek, bo szukałam czy ktoś miał podobne objawy do moich od 5 dni napieprza mi prawy jamnik, ale to tak, że wytrzymać nie idzie. Gimnastykuje się, jak tylko mogę, żeby mniej bolało :D Od wczoraj czuje dziwne ciągnięcie w podbrzuszu. Do tego mam zaparcia i gazy, a brzuch czuje, że mam tak wielki, że zaraz wybuchnie. Nawet gumka od legginsów mnie boli i ściska, jakby mnie ktoś pasem związał. (Nigdy nie mialam żadnych problemów gastrycznych, a i diety nie zmieniłam) No i mam ciągle strasznie w ustach gorzko, jakbym miała świeżą plombe w zębie (znacie ten smak? :D) Przyjaciółce wszystko opisuje, to mówi, że oszalałam całkowicie. Zostały 4 dni do @.. ale żadnych objawów przed miesiaczkowych nie mam. A zawsze mnie cycki bolą i zęby nawet gastro mnie nie dopadła. Kurde, musiałam komuś naopowiadać, bo nikt już mnie słuchać nie chce. Niech już będzie 14sty. I będzie spokój albo radość:p

Tu Cie kazdy wyslucha. Jak sie nie zna to dpda przynajmniej otuchy.
Mnie jajniki po.owu bolą straeznie. Okazalo sie po konsultacji ginekologicznej ze to po peknieciu jajeczka zostaje jakis tam plyn i on tworzy niegroźny stan zapalny- peklo to musi troche bolec. Do 14.01 trzymamy sie razem :) tez mi tak wypada.

reklama
Kochane jesteście :* A ja właśnie nigdy nie miałam bólu jajników*(Nie jamnika :D) dlatego jestem zdziwiona. Jak już zrobię test i wyjdzie biel, to przejdę się do gina, bo mnie to trochę niepokoi. Niby wszystkie badania w porządku.. no ale zobaczymy. Salsa, nie masz tam jakiegoś fajnego Pana na zbyciu? :D

Do góry