reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Tym sposobem będzie pewne [emoji106] ale spoko nie teraz to w następnym cyklu, będziemy się wspierać [emoji846]płakać nad @ i jakoś poleci następny cykl [emoji8]
Juz mam dwa jajeczka 21 mm. A niby zaraz ma byc @. To juz nic nie rozumiem. Kurka nioska. Co chwila jajko hahahaha
Moze tak jak.lekarz mowil ze orgzanim walczy o swoj grafik. Nie wiem czy nienzaryzykowac i nie brac zadnego clo ani nic i jechać na zywioł

reklama
Juz mam dwa jajeczka 21 mm. A niby zaraz ma byc @. To juz nic nie rozumiem. Kurka nioska. Co chwila jajko hahahaha
Moze tak jak.lekarz mowil ze orgzanim walczy o swoj grafik. Nie wiem czy nienzaryzykowac i nie brac zadnego clo ani nic i jechać na zywioł
Hmmm.... Kiedy lekarza masz?

Oj kochana w kulki lecisz [emoji6], ale cierpliwość to ty masz ja to bym nie dała rady i pewnie przed już bym robiła [emoji23]
No wlasnie. Ja w nocy co godzine robilam [emoji23][emoji23][emoji23] caly zapas testow pooszedddł

reklama
Do góry