reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
No to sobie wyobrazcie ze nie spałam jeszcze...
Test zrobiony- blady :(
żaden nawet cień cienia sie nawet nie zarysowuje. A dzis niby 13 dni od owu
Z jednej strony mowie sobie ze to nie teraz jeszcze mi pisane. A z drugiej że jak mi ma test wyjsc po nieprzespanej nocy gdzie ostatnio 1.5h temu pilam i pizze jadlam

Z jednej strony mowie sobie ze to nie teraz jeszcze mi pisane. A z drugiej że jak mi ma test wyjsc po nieprzespanej nocy gdzie ostatnio 1.5h temu pilam i pizze jadlam
Szkoda , ale uda się na pewno.
Trzymaj się kochana, walcz dalej

Na Gemini widziałam obczaj [emoji23] nie wiem czy takie same ale napewno Clearblue
Tak to ten. No i 40zl taniej niz w aptece stacjonarnej
Screenshot_20190114-065801_Chrome.jpeg

reklama
Nadzieja umiera ostatnia, a szansa jeszcze jest [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry