B
bibiU
Gość
Dzień dobry [emoji38][emoji38][emoji38]ale żeście się rozpisały [emoji23] muszę nadrobić [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robię tak samo [emoji23]A ja dziś cały dzień w biegu... Dopiero teraz siedzę na WC i czytam [emoji3590]
Na Gemini widziałam obczaj [emoji23] nie wiem czy takie same ale napewno Clearblue@SalsaPL i czy można je jakoś lokalnie kupić czy raczej tylko net ?
Szkoda , ale uda się na pewno.No to sobie wyobrazcie ze nie spałam jeszcze...
Test zrobiony- blady
żaden nawet cień cienia sie nawet nie zarysowuje. A dzis niby 13 dni od owu
Z jednej strony mowie sobie ze to nie teraz jeszcze mi pisane. A z drugiej że jak mi ma test wyjsc po nieprzespanej nocy gdzie ostatnio 1.5h temu pilam i pizze jadlam
Pierdziele to. Wole pić i nie spać hehehe@SalsaPL postaraj się nie sikac przez parę godzin i dopiero zrób. Najlepiej się połóż i drzemnij że 3 godziny. Nic straconego.
Tym sposobem będzie pewne [emoji106] ale spoko nie teraz to w następnym cyklu, będziemy się wspierać [emoji846]płakać nad @ i jakoś poleci następny cykl [emoji8]Pierdziele to. Wole pić i nie spać hehehe
Na bete podjade [emoji14]
Tak to ten. No i 40zl taniej niz w aptece stacjonarnejNa Gemini widziałam obczaj [emoji23] nie wiem czy takie same ale napewno Clearblue
Nadzieja umiera ostatnia, a szansa jeszcze jest [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]No to sobie wyobrazcie ze nie spałam jeszcze...
Test zrobiony- blady
żaden nawet cień cienia sie nawet nie zarysowuje. A dzis niby 13 dni od owu
Z jednej strony mowie sobie ze to nie teraz jeszcze mi pisane. A z drugiej że jak mi ma test wyjsc po nieprzespanej nocy gdzie ostatnio 1.5h temu pilam i pizze jadlam