Niutka43
Fanka BB :)
[emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Teraz w styczniu nie mam monitu bo i ja i moja gina w owu na nartach od lutego clo i od nowa monit. W styczniu mamy naturalnie dlatego chciałam jakieś porządne testy. Niby u mnie jak w zegarku ale wole mieć potwierdzenie [emoji23]Raz dziennie na wieczor sobie robiłam. Jak na monit chodzisz i juz wiesz ze jajeczka są to w zaleznosci od ktorego dnia chcesz testować dla pewności kiedy pęknie.
A jak cykl bez monitów to jak przypuszczasz ze masz np 14 dnia. To mozesz sobie od 10dc testowac. Ja zaczynałam od 6dc.
Gerneralnie trzeba liczyć 1 zestaw 1 cykl. Paskow nieszukalam nigdy osobno. Trzeba na necie by zobaczyc
To za ten elektroniczny gwarantuje. Idealnie pokazuje. Jak chcesz miec 100% pewnosc od kiedy liczyc te 24-36 h.Teraz w styczniu nie mam monitu bo i ja i moja gina w owu na nartach od lutego clo i od nowa monit. W styczniu mamy naturalnie dlatego chciałam jakieś porządne testy. Niby u mnie jak w zegarku ale wole mieć potwierdzenie [emoji23]
Ok. Jutro kupuję i działamy do owu za chwilę 10 dni [emoji16][emoji3590][emoji16][emoji3590][emoji16]To za ten elektroniczny gwarantuje. Idealnie pokazuje. Jak chcesz miec 100% pewnosc od kiedy liczyc te 24-36 h.
Pozniej po.ok 20h zaczal mnie jajnik pobolewac l. Wiec juz zaczelam poznawać siebie. Od czego takie kucia.
To na 3 dni przed planowaną owulacją zrob co kilka godzin test az do buźki.
Ja tak zrobilam w grudniu i na nastepny dzien na monit poleciałam -usg potwierdzilo.
Podziwiam Cię próbowałam i nie dałam radyA ja rzuciłam papierosy powiem Wam ze nie spodziewałam się po sobie tyle silnej woli szczególnie ze mój M tez pali
Ja właśnie rozważam jeszcze jedna próbę z nim ale trochę się boję bo miałam takie przeboje że to masakra była.Moj maz rzucil palenie z desmoxanem
Bez telefonu do kibelka ani ruszJa z tel mam to samo [emoji23]
trzymam kciuki aby @ tym razem nie przyszła a na teście II krechy się pokazały.A ja jak co miesiąc czekam na nie przyjście miesiączki, która planowo powinna przyjść dopiero 24 stycznia wiec muszę się ubrać w cierpliwość Przytulanki były przez cały okres płodny wiec mam wielkie nadzieje.
Wkleiło [emoji110][emoji110][emoji110] yupii heheheNa kilka godzin znikam i kilka stron czytania Podziwiam Cię próbowałam i nie dałam rady
Ja właśnie rozważam jeszcze jedna próbę z nim ale trochę się boję bo miałam takie przeboje że to masakra była.
Bez telefonu do kibelka ani rusz
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] trzymam kciuki aby @ tym razem nie przyszła a na teście II krechy się pokazały.
Łał w końcu mi się udało tylko pewnie emotek mi nie wklei.
Ha ha ja czytam na apce bo mi wygodniej odpisuje na stronie bo zapominam co komu odpisuje, a na stronie wszystko widzę no i edytuje na apce bo nie zawsze mi emotki wkleja kombinatorstwo do potęgi entej [emoji1787][emoji1787][emoji854]Wkleiło [emoji110][emoji110][emoji110] yupii hehehe
Ja na tel sie przyzwycaiłam do apki. Dzis tzn wczoraj pierwszy raz na lapku Was odwiedziłam hehehe nieogar totalny [emoji13]
Hahahaha tez dobre [emoji1]Ha ha ja czytam na apce bo mi wygodniej odpisuje na stronie bo zapominam co komu odpisuje a na stronie wszystko widzę i edytuje na apce bo nie zawsze mi emotki wkleja kombinatorstwo do potęgi entej [emoji1787][emoji1787][emoji854]
Superrrrr [emoji4][emoji4] to teraz czekamy [emoji854] kurczę to czekanie na wszystko to porażka he he jak nie na owulacje to na @, to żeby się już @skończyła, to do końca tygodnia na weekend, przez połowę czasu jak nie lepiej człowiek na coś czeka [emoji849][emoji848]Hahahaha tez dobre [emoji1]
Ja z racji wyjazdow przyzyczaiłam sie do apki. Na lapie toral nieogar. Patrzylam jal zrobic zamknietą naszą grupe. Napisałam maila. Zobaczy sie czy sie uda. Tak powrzucam foto ksiazki