reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
I tak trzymaj [emoji6]
Ja teraz też się zawziełam bo był czas że się poddałam.
Ale teraz robię wszystko by się udało.
Jem po trochę pestek, śliwek, orzechów, banana +inny owoc, jogurt+witaminy vitotal dla kobiet , folik( bo vitotal ma mało)+ omega (vitotal nie ma wcale) No może przesadzam ale tym razem zrobię wszystko co mogę .
Jadłam brokuła i prawie płakałam ale zjadłam. A wina nie tknę z własnej woli już chyba nigdy

reklama
Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
Witaj
Najważniejsze że się nie poddajesz . [emoji4] Doczekasz się i ty na pewno z takim uporem to nie może się nie udać [emoji6]

Ja Wam serdecznie kibicuje [emoji7] boskie jesteście [emoji38] konkretnie i na temat gadacie [emoji23] ja jestem w ciąży trzeciej dziś 11+0 [emoji106]
Ciąża 1- zdrowy syn, ma 2 lata
Ciąża 2-poronienie
Ciaza 3- aktualnie [emoji846]
Witaj i Gratuluję !!! [emoji4] Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dzisiaj 2 dc. I już liczę ze do owulacji jeszcze 12 dni :) i nie zaprzestaje starań mimo dzisiejszego testu - bo może wśród tej lichej armii trafię na 1 solidnego strzelca, który dotrze do celu. Chyba jest sens próbować mimo że badania w lutym? Czy ten cykl odpuścić ?

Kup sobie żel conceive pomaga plemnikom. Tylko w aptekach internetowych jest. U nas nie pomógł, ale może tobie się poszczęści
Ja dzisiaj 2 dc. I już liczę ze do owulacji jeszcze 12 dni :) i nie zaprzestaje starań mimo dzisiejszego testu - bo może wśród tej lichej armii trafię na 1 solidnego strzelca, który dotrze do celu. Chyba jest sens próbować mimo że badania w lutym? Czy ten cykl odpuścić ?

Próbuj ile wlezie a może ukryty w jajkach snajper już się czai [emoji6]

Bzykać sie bzykać. Najgorsze co bys zrobila teraz to przestala dawac mezowi! Mowie serio. Nasienie musi byc non stop wymieniane, nie można go przetrzymywac w żadnym wypadku[emoji106]

reklama
Do góry