reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Bzykać sie bzykać. Najgorsze co bys zrobila teraz to przestala dawac mezowi! Mowie serio. Nasienie musi byc non stop wymieniane, nie można go przetrzymywac w żadnym wypadku[emoji106]
Wiesz suplementuje go dopiero od grudnia a wszędzie piszą że te suplementy dają moc dopiero po 72 czyli działają na nowonarodzonych :) to może licząc dobrze w marcu się uda :) ale tak jak mówisz bzykać się będę ile sił starczy i na ile kręgosłup pozwoli [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A ten wiesiołek to tabletki czy krople ? Jak to bierzecie? ja właśnie kazalam mojemu go kupić ale jeszcze nie wiem jak stosować [emoji23]
Ja mam kapsułki. Biorę dzienną dawkę 4000 jm czyli 4 kapsułki dziennie od 1 dc do owulacji. Potem przerwa.
1547314769465.jpeg

Ja mam kapsułki. Biorę dzienną dawkę 4000 jm czyli 4 kapsułki dziennie od 1 dc do owulacji. Potem przerwa.Zobacz załącznik 932834
Ooo Dzięki czytalam ze efekty daje po trzech miesiącach jak było u Ciebie ? u nas i tak ten miesiąc na straty idzie ale mam cichą nadzieję że moze już w lutym najpóźniej w marcu uda się rozpocząć na nowo staranka [emoji4]

reklama
Do góry