reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

To chyba mi dłużej zajęły przemyślenia na ten temat. Na początku myślałam :kurde to jak zdrada !!! Ale w końcu przetrwawiłam to wszystko i się zdecydowałam
Ja teraz bez zastanowienia sie wzielabym dawce. No ale wiadomo mąż, on jako facet chcialby powalczyc o własne.

reklama
Jak Twoj mąż idzie pierwszy raz do urologa, to przygotuj go na palca w dupsko![emoji13]
My byliśmy pierwszy raz u urologa, wszystko fajnie, gada z Nami jak z koleżkami, smiechy, chichy, w końcu mowi do męża że go zbada. No ok. Bada. Obejrzał jego wacka, jajca. Moj zadowolony juz sie zaczal ubierać, a urolog, "aa zapraszam jeszcze na badanie prostaty". Moj oczy jak 5 zl zrobil, zbladl i chciał uciekać- widzialam to w Jego oczach[emoji23][emoji23][emoji23]
Później jak wyszliśmy, cała drogę do auta mówił mi, abym szła za Nim, bo On ma wrażenie ze się zesrał[emoji23] a to tylko ten zel dawal mu takie uczucie[emoji23]
[emoji1787][emoji23][emoji23] mój u urologa był jak robił taki kompleksowy przegląd organizmu więc obyty z tematem. Teraz androlog czyli stricte spec od spermy :)

Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]

Aa androlog. A ja przeczytałam urolog[emoji13]
To chyba znak ze 0% radler już mi zaszumil w głowie i źle widzę[emoji3][emoji13][emoji23]
[emoji1787][emoji23][emoji23] mój u urologa był jak robił taki kompleksowy przegląd organizmu więc obyty z tematem. Teraz androlog czyli stricte spec od spermy :)

No a ile to razy klade sie lekko odkrywajac. Wczesniej oczywiscie kosiarka,perfum.. i udaje juz ze śpię [emoji23][emoji23][emoji23]
Lepsze takie podchody niż tekst w stylu: " mój drogi małżonku, pragnę nadmienić iż po konsultacji ginekologicznej zaleca sie nam w dniu dzisiejszym współżycie w celach prokreacyjnych"
Tekst dnia [emoji23][emoji23][emoji23] oplułam ekran [emoji38]

Ja Wam serdecznie kibicuje [emoji7] boskie jesteście [emoji38] konkretnie i na temat gadacie [emoji23] ja jestem w ciąży trzeciej dziś 11+0 [emoji106]
Ciąża 1- zdrowy syn, ma 2 lata
Ciąża 2-poronienie
Ciaza 3- aktualnie [emoji846]
Niech maluszek zdrowo rośnie[emoji64][emoji179] i obys za czesto nie obcowala z kiblem[emoji23]

reklama
Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
I bardzo dobrze !!! Wywal to wszystko ! A jeszcze bedziesz tu płakała jak to dziecko pochwę Ci rozerwało :) życzę Ci abyś odczuła bóle porodowe :) bo chwilę po nich jak przytulisz maleństwo zapomnisz że w ogóle pochwa była :)

Do góry