reklama
Zani2407
Fanka BB :)
Ja słyszałam że lampka czerwonego wina raz na jakiś czas wspomaga właśnie w zajsciu w ciaze i dodatkowo odpręża co też jest wskazaneO co chodzi z tym czerwonym winem ? [emoji848] Piszecie o nim bo lubicie [emoji39] czy ma może jakoś pomóc w zmajstrowaniu dzidzi ? [emoji16]
zuza9292
Mam taki sam komunikat [emoji52].Ja mam komunikat: Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.
Widocznie po nickach były dodawane uprawnienia i mnie nie dodano [emoji6] Widać link nie wystarczy [emoji17]
Ooo dla mnie to super wiadomość.Ja na czerwonym cieplutko takie ładne wychodowalam że w sumie nie wiem czy clo czy to wino pomogło
U
użytkownik 188556
Gość
Ale Ty jestes na liście i zuza tez musicie do aniaslu napisac w takim razieJa mam komunikat: Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.
Widocznie po nickach były dodawane uprawnienia i mnie nie dodano [emoji6] Widać link nie wystarczy [emoji17]
Zani2407
Ja to jestem zacofana nie widzę nawet linku albo mi gdzieś umknęłoJa mam komunikat: Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.
Miśka 91
No to to mi się podoba [emoji39]Ja słyszałam że lampka czerwonego wina raz na jakiś czas wspomaga właśnie w zajsciu w ciaze i dodatkowo odpręża co też jest wskazane
Mi lekarz w klinice kazał pić
No to to mi się podoba [emoji39]
Ja w przeglądarce też nie mogę wejść. Spróbuję na kompie bo na telefonie się nie dajęJa to jestem zacofana nie widzę nawet linku albo mi gdzieś umknęło
reklama
Anastka_92
Podziel się: