reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Ja właśnie teraz też z cukrem , czasem z przyprawą do grzańca .Lubię też sobie zrobić tinto de verano ale to się pije zimne i w zimie nie wchodzi .
Zrób sobie kiedyś pychaaa
Ja tylko słodkie :) kiedyś jak nie miałam w domu słodkiego tylko wytrawne a chciało mi się wina..... To cukrem posłodziłam [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

reklama
Mój w hiszpanii robił na meblach i kupił łóżko kanapę w kanciki, zaczą montować i mówi :cholera nie pomyślałem że ty to ty . Dobra wymienię na pół okrągłe [emoji23].
To mozemy siebie przybić piatke. Ja nawet idac do lazienki zahaczam o futryne. Przechodzac obok stołu to na bank o kant sie pizgne. Wypadnie mi cos z reki w między czasie i spadnie a jakze na stopę [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj sie smieje ze jak wchodze na wyro ze sie cielsko już gramoli i zaraz sie o coś na bank uderze [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha widzę że masz taki wdzięk jak ja [emoji6]. Raz wsiadłam do autobusu , zasłonka i nos w książce. Patrzę po godzinie a ja w uj daleko w drugą stronę [emoji23]. Na wiochy takie zajechałam że banda cyganów siedziała. Na szczęście kierowca mnie tam nie zostawił i powiedział że potem będzie metro to mnie tam wysadzi.
Potem jeździł moją trasą to zawsze się śmiał gdzi jadę a ja mówiłam że do domu ma mnie zawieść a nie na wycieczkę.

reklama
@SalsaPL Ty lubisz tabelki? Zrobił by coś żeby wiedzieć kto kiedy testuje [emoji12]
Oki. To w prywatnej wiadomosci zeby tu nie umknęło - ostatnia @, przewidywana @ :) moze jeszcze ktory to cykl starań. Bedziemy lepiej sie "znac" jak macie ochotę zeby jeszcze jakies dane zamiescic to piszcie

Do góry