reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

Ja właśnie teraz też z cukrem , czasem z przyprawą do grzańca .Lubię też sobie zrobić tinto de verano ale to się pije zimne i w zimie nie wchodzi .
Zrób sobie kiedyś pychaaa
Ja tylko słodkie :) kiedyś jak nie miałam w domu słodkiego tylko wytrawne a chciało mi się wina..... To cukrem posłodziłam [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

reklama
Mój w hiszpanii robił na meblach i kupił łóżko kanapę w kanciki, zaczą montować i mówi :cholera nie pomyślałem że ty to ty . Dobra wymienię na pół okrągłe [emoji23].
To mozemy siebie przybić piatke. Ja nawet idac do lazienki zahaczam o futryne. Przechodzac obok stołu to na bank o kant sie pizgne. Wypadnie mi cos z reki w między czasie i spadnie a jakze na stopę [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj sie smieje ze jak wchodze na wyro ze sie cielsko już gramoli i zaraz sie o coś na bank uderze [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha widzę że masz taki wdzięk jak ja [emoji6]. Raz wsiadłam do autobusu , zasłonka i nos w książce. Patrzę po godzinie a ja w uj daleko w drugą stronę [emoji23]. Na wiochy takie zajechałam że banda cyganów siedziała. Na szczęście kierowca mnie tam nie zostawił i powiedział że potem będzie metro to mnie tam wysadzi.
Potem jeździł moją trasą to zawsze się śmiał gdzi jadę a ja mówiłam że do domu ma mnie zawieść a nie na wycieczkę.

reklama
@SalsaPL Ty lubisz tabelki? Zrobił by coś żeby wiedzieć kto kiedy testuje [emoji12]
Oki. To w prywatnej wiadomosci zeby tu nie umknęło - ostatnia @, przewidywana @ :) moze jeszcze ktory to cykl starań. Bedziemy lepiej sie "znac" jak macie ochotę zeby jeszcze jakies dane zamiescic to piszcie

Do góry