reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

Szparke uchylic lekko i zeby za mocno nie kolysal hahaha jak w tym wierszyku Pomalutku ze mna tancuj bom na przeczyszczenie brala, w tancu,zas mnie nie przyciskaj zebym Ci sie nie zesrala hahaha

reklama
[GROUP=]ķ[/GRO

No tylko podstawy jak widać mogą dać więcej nie mogła, a resztę trzeba już płacići taki to nfz
To luknj w firmach ubezpieczeniowych pakiety. Warto wykupic taki jak nie chce sie za kazdym razem placic za badania itp. Sa dla starających sie, dla ciężarówek itp .
Podam przyklad. Place normalne medyczne 165 zl a kazdego ortopede neurologa itp mam za darmo. Sa tansze sa drozsze. Zalezy ktora co chce. Wiec dwie wizyty w mcu i sie zwraca. Ja wlasnie rozwazam zwiekszenie pakietu bo latam teraz i place gotowką za rzeczy nie objete ubezpieczeniem

Narazie nie ma kreseczek ale jest za to sex na zawołanie hahahaha
Taaaa
emoji23.png
Zwłaszcza teraz, gdy młodzi są na feriach u swojego taty i mamy wolną chatę 8-)

To luknj w firmach ubezpieczeniowych pakiety. Warto wykupic taki jak nie chce sie za kazdym razem placic za badania itp. Sa dla starających sie, dla ciężarówek itp .
Podam przyklad. Place normalne medyczne 165 zl a kazdego ortopede neurologa itp mam za darmo. Sa tansze sa drozsze. Zalezy ktora co chce. Wiec dwie wizyty w mcu i sie zwraca. Ja wlasnie rozwazam zwiekszenie pakietu bo latam teraz i place gotowką za rzeczy nie objete ubezpieczeniem
Dzięki no nie słyszałam o taki pakietach ale zwrócę uwagę napewno:)

Dziewczyny moje FSH jest idealne :) 7,22 :) Leczenie i suplementacja zrobiły swoje - spadło mi z 22,7 - czyli z menopauzy :) tak się cieszę, bo hormon odpowiada za wzrost jajek. Stosunek LH/FSH 1,33 - jezdem płodna - ale martwi mnie prolaktyna po stymulacji. Martwi mnie jednak prolaktyna - pierwszy wynik ładny w normie 16,68 ale po stymulacji mtc 248,5 ng/ml :(:( Miała któraś tak ?? To źle czy dobrze? Jest ratunek i szansa na ciążę. Endokrynolog dopiero 31.01. Wysłalam jej sms z wynikami ale na razie cisza :(

I przepraszam, że nie komentowałam innych postów, dzisiaj urwanie dupy, młody przeziębiony więc lekarz, w firmie pip roboty. Obiecuję nadrobić i naskrobać odpowiedzi, a teraz jeszcze przejmuje się tym wynikiem. Z jednego się cieszę a z drugiego załamka - bo prolaktyna też za te jajka jakoś odpowiada :(

reklama
No to sobie wyobrazcie ze nie spałam jeszcze...
Test zrobiony- blady :(
żaden nawet cień cienia sie nawet nie zarysowuje. A dzis niby 13 dni od owu
Z jednej strony mowie sobie ze to nie teraz jeszcze mi pisane. A z drugiej że jak mi ma test wyjsc po nieprzespanej nocy gdzie ostatnio 1.5h temu pilam i pizze jadlam
Czas moja Damo zwolnić i dziecko robić :)

Do góry