reklama
Zani2407
Fanka BB :)
Zestaw witamin który wzmacnia naszą gospodarke hormonalnaA co to jest ten ovarin??
G
gosc19
Gość
Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupiePo to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]
a gdzie ten śnieg? :O
Zani2407
Hej zajrzałam na poprzednie forum i tam był link to poszłam za tłumem ale nie bardzo wiem o co chodziło itd itp więc jestem ale nie udzielam się dużo póki co z braku czasu. Jeszcze aktywnie się nie staram dopiero zaczynam się do tego przygotować bo poprzednio zeszło nam się kilka miesięcy to teraz też wiem że muszę unormowac swoje hormony to tak w skrócie o mnie. Mam nadzieję że mimo wszystko mogę do Was zaglądać i jak coś wiem z doswiadczenia to chętnie doradze! pozdrawiam!
No uwa juz niema. Widocznie kazda z was przyszła z wiaderkiem i zabrała [emoji23][emoji23][emoji23]a gdzie ten śnieg? :O
A jasne [emoji3] chodz, zaglądaj, wpadaj ( to ostatnie nawet wskazane )Hej zajrzałam na poprzednie forum i tam był link to poszłam za tłumem ale nie bardzo wiem o co chodziło itd itp więc jestem ale nie udzielam się dużo póki co z braku czasu. Jeszcze aktywnie się nie staram dopiero zaczynam się do tego przygotować bo poprzednio zeszło nam się kilka miesięcy to teraz też wiem że muszę unormowac swoje hormony to tak w skrócie o mnie. Mam nadzieję że mimo wszystko mogę do Was zaglądać i jak coś wiem z doswiadczenia to chętnie doradze! pozdrawiam!
G
gosc19
Gość
No uwa juz niema. Widocznie kazda z was przyszła z wiaderkiem i zabrała [emoji23][emoji23][emoji23]
w stolycy słońce ale chyba zimno
blackbriar
Jak się każdej bałwana zachciało to Ci zabrałyśmy ;-)No uwa juz niema. Widocznie kazda z was przyszła z wiaderkiem i zabrała [emoji23][emoji23][emoji23]
Kati 5805
Witaj zapraszamy serdecznie,czuj się jak u siebieHej zajrzałam na poprzednie forum i tam był link to poszłam za tłumem ale nie bardzo wiem o co chodziło itd itp więc jestem ale nie udzielam się dużo póki co z braku czasu. Jeszcze aktywnie się nie staram dopiero zaczynam się do tego przygotować bo poprzednio zeszło nam się kilka miesięcy to teraz też wiem że muszę unormowac swoje hormony to tak w skrócie o mnie. Mam nadzieję że mimo wszystko mogę do Was zaglądać i jak coś wiem z doswiadczenia to chętnie doradze! pozdrawiam!
reklama
Anastka_92
W Poznaniu słońce, aż chce się żyć!!
Podziel się: