B
bibiU
Gość
A już myślałam, że wrzuciłaś dwie oczojebne kreseczki [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już myślałam, że wrzuciłaś dwie oczojebne kreseczki [emoji23]
a może po prostu dłużej brałaś? Tak naprawdę zawsze każde coś namieszają... Ja nie biorę już żadnych od roku bo po prostu zaczęłam zapominać o ich przyjmownaiu jakoś z dnia na dzień i potem jeszcze miałam wrócić ale też tak odkładałam i w końcu się namyśliłam na starania ;-)Ja używałam wcześniej Atywie i po niej przeszłam od razu na Mercilon. Między Mercilonem a Belara miałam 2 miesiące przerwy i w tym czasie @ miałam regularnie. Ewidentnie ta Belara namieszala.... Chociaż nie wiem dlaczego...
Jeszcze nie tym razem ;-) ale rozbawił mnie ten bałwan więc chciałam żebyście też się pośmiały ;-)A już myślałam, że wrzuciłaś dwie oczojebne kreseczki [emoji23]
Belare brałam tylko 2 cykle... Mercilon i Atywie 1,5 rokua może po prostu dłużej brałaś? Tak naprawdę zawsze każde coś namieszają... Ja nie biorę już żadnych od roku bo po prostu zaczęłam zapominać o ich przyjmownaiu jakoś z dnia na dzień i potem jeszcze miałam wrócić ale też tak odkładałam i w końcu się namyśliłam na starania ;-)
Przepraszam Atywie i Mercilon rok a Belare 2 miesiąceBelare brałam tylko 2 cykle... Mercilon i Atywie 1,5 roku
Zapewne zaziębi pytanie czy warto [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Mozna z rozbiegu na Mikolaja skoczyc ale czy se brochy od srodka nie zaziebi hahaha
No to niedługo. Na pewno wkrótce się wszystko unormuje.Przepraszam Atywie i Mercilon rok a Belare 2 miesiące
Koleżanka mi mówiła, że jej wszystko się unormowalo jak brała Belare...No to niedługo. Na pewno wkrótce się wszystko unormuje.