reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Zuza nie łam się ją też przeczytałam twój wpis , moja siostra też jest w ciąży z drugim już, a ja jeszcze żadnego nie mam....., dlatego staram się myśleć pozytywnie, uszy do góry,będzie dobrze;)

Witam kochane. Jestem tu nowa. Mam nadzieje że mogę dołączyć. Staramy się z mężem o 2 dziecko już około 2 lata. Na początku to było bardziej na luzie, teraz już od kilku miesięcy dostaje bzika z każdym miesiącem jak zbliża się termin @ . Do tego syn ciągle przygaduje o dzidziusiu, planuje jak to będzie jak będzie mieć dzidziusia.. a mi się chce płakać. Dołączyłam bo w grupie chyba raźniej.

Jakoś ciężko mi uwierzyć że kuźwa 2 testy się mylily... Nie ogarniam
Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]
a ja wstałam z bólem głowy, buuu
Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupie
Już uwielbiam to forum [emoji16] dzięki [emoji173]
Z tej perspektywy na to jeszcze nie patrzyłam [emoji12][emoji1]
Po to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]
A już myślałam, że wrzuciłaś dwie oczojebne kreseczki [emoji23]
Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej dziewczyny ja już po badaniach po 16.00 mają być wyniki, już nie mogę się doczekać he,he:biggrin2:
Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]

Witam kochane. Jestem tu nowa. Mam nadzieje że mogę dołączyć. Staramy się z mężem o 2 dziecko już około 2 lata. Na początku to było bardziej na luzie, teraz już od kilku miesięcy dostaje bzika z każdym miesiącem jak zbliża się termin @ . Do tego syn ciągle przygaduje o dzidziusiu, planuje jak to będzie jak będzie mieć dzidziusia.. a mi się chce płakać. Dołączyłam bo w grupie chyba raźniej.
Już jesteś na liście to nie masz wyjscia. Szykuj kubek na kawulke na zajebiste chwile z nami. Za chwile będziemy nad imionami dyskutowac tylko musimy zluzować majtki bo w takiej ciasnocie to sie żaden plemnik nie przebije. Grunt to pozytywne myślenie [emoji173] witaj

Ostatnia edycja:
Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupiePo to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]
No szkurwa [emoji23] o tym nie pomyślałam [emoji23] i no pykło i rodzę początek sierpnia [emoji23]

No szkurwa [emoji23] o tym nie pomyślałam [emoji23] i no pykło i rodzę początek sierpnia [emoji23]
To też masz plus. Tylko musisz miec dzialke zeby dzieciaki na grila mogły przychodzic na "zakończenie lata" [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba szukać zawsze + [emoji13][emoji12][emoji14]

Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupiePo to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]

U mnie odwilż wody wszędzie pełno, śniego się rozpuszcza i nici z bałwana hehe

reklama
Do góry