reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZILAŁT'owe starania

reklama
Zuza nie łam się ją też przeczytałam twój wpis , moja siostra też jest w ciąży z drugim już, a ja jeszcze żadnego nie mam....., dlatego staram się myśleć pozytywnie, uszy do góry,będzie dobrze;)

Witam kochane. Jestem tu nowa. Mam nadzieje że mogę dołączyć. Staramy się z mężem o 2 dziecko już około 2 lata. Na początku to było bardziej na luzie, teraz już od kilku miesięcy dostaje bzika z każdym miesiącem jak zbliża się termin @ . Do tego syn ciągle przygaduje o dzidziusiu, planuje jak to będzie jak będzie mieć dzidziusia.. a mi się chce płakać. Dołączyłam bo w grupie chyba raźniej.

Jakoś ciężko mi uwierzyć że kuźwa 2 testy się mylily... Nie ogarniam
Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]
a ja wstałam z bólem głowy, buuu
Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupie
Już uwielbiam to forum [emoji16] dzięki [emoji173]
Z tej perspektywy na to jeszcze nie patrzyłam [emoji12][emoji1]
Po to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]
A już myślałam, że wrzuciłaś dwie oczojebne kreseczki [emoji23]
Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej dziewczyny ja już po badaniach po 16.00 mają być wyniki, już nie mogę się doczekać he,he:biggrin2:
Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]

Witam kochane. Jestem tu nowa. Mam nadzieje że mogę dołączyć. Staramy się z mężem o 2 dziecko już około 2 lata. Na początku to było bardziej na luzie, teraz już od kilku miesięcy dostaje bzika z każdym miesiącem jak zbliża się termin @ . Do tego syn ciągle przygaduje o dzidziusiu, planuje jak to będzie jak będzie mieć dzidziusia.. a mi się chce płakać. Dołączyłam bo w grupie chyba raźniej.
Już jesteś na liście to nie masz wyjscia. Szykuj kubek na kawulke na zajebiste chwile z nami. Za chwile będziemy nad imionami dyskutowac tylko musimy zluzować majtki bo w takiej ciasnocie to sie żaden plemnik nie przebije. Grunt to pozytywne myślenie [emoji173] witaj

Ostatnia edycja:
Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupiePo to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]
No szkurwa [emoji23] o tym nie pomyślałam [emoji23] i no pykło i rodzę początek sierpnia [emoji23]

No szkurwa [emoji23] o tym nie pomyślałam [emoji23] i no pykło i rodzę początek sierpnia [emoji23]
To też masz plus. Tylko musisz miec dzialke zeby dzieciaki na grila mogły przychodzic na "zakończenie lata" [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzeba szukać zawsze + [emoji13][emoji12][emoji14]

Testy są glupie. Bo tylko jedno pytanie [emoji13]Ja sie jeszcze nie polozylam [emoji12] i też mnie łeb nawala. Śnieg pada jak glupiePo to jestesmy [emoji1] poza tym kolejny + że urodzimy najwczesniej na jesień. Wtedy dziecko juz w szkole moze latać z cukierkami. A np.sierpniowe omija ta frajda [emoji23][emoji23][emoji23]Zamiast kreseczki są kuleczki [emoji23][emoji23][emoji23]Idz bawłana ulepić. Zleci [emoji8][emoji8][emoji8]

U mnie odwilż wody wszędzie pełno, śniego się rozpuszcza i nici z bałwana hehe

reklama
Do góry