reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Częste zaczerwienienie siuśki- od pieluch alergia ?

gosiak080284

Aktywna w BB
Witam Mamy
Mam do Was pytanie, mam córkę i mam ostatnio problem taki że u niej w okolicach intymnych robi się zaczerwienie. Mała piszczy a ja nie wiem od czego to jest
Może macie jakieś doświadczenia proszę o poradę

reklama
Dziękuję Ci za odpowiedź. A możesz powiedzieć jak stosujesz i ile razy dziennie ten żel? pry każdej zmianie pieluszki ?
A czy wogule zmieniałaś pieluchy szukając czemu tak się dzieje z tym zaczerwienieniem ?

Zmien pieluchy, moze nie toleruje tych, ktorych uzywasz. No i mycie sama woda polecam, wszelkie plyny, mydla itp. pozbawiaja skore naturalnej bariery ochronnej. A jesli to nie pomoze, sproboj bepanthenu, u nas, gdy czasem jakies zaczerwienienie sie pojawi (gdy wyrodna matka za dlugo pieluchy nie zmieni ;-)), dziala super

no i nie sugeruj sie moim suwaczkiem, mam druga, 3,5 miesieczna corcie, tylko drugiego suwaczka wstawic nie potrafie :tak:

u mojej chrzesniaczki tak sie robilo i siostra co do czego wykryla ze to od chusteczek mokrych... jak przestala uzywac i i myla ja sama woda przeszlo...

Do góry