hehe bo dzieci to nie dorosli tylko raz w zyciu jestes dzieckiem i nie da sie wrocic. Dorosli na rozowo to plastiki, lalki barbie i takie tam, a malej dziewczynce wolno wszystko i nie wyglada smiesznie :-) Trzeba korzystac poki czas, bo dzieci szybko rosna, i zanim sie obejrzymy zaczna nosic ''czarne bo wyszczupla''
reklama
Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Juz wrocilam i witam wszystkie.Myslalam ze bede miala czytania a czytania a tu pustki.Wszystkie gdzies wybyly , ale jak w to zyciu pomysly czesto umieraja smiercia naturalna .Myslalam ze moze tutaj bedzie troche inaczej ale sie pomylilam.No coz , zycze wszystkim milych wakacji.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam Was :-)
Chciałam się pochwalić, że urodziłam w końcu pięknego synka :-) Tymon urodził się 17 czerwca o 1:10, 3560g/57cm, 10 pkt.
Pozdrawiamy :-)
Chciałam się pochwalić, że urodziłam w końcu pięknego synka :-) Tymon urodził się 17 czerwca o 1:10, 3560g/57cm, 10 pkt.
Pozdrawiamy :-)
Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
GratulacjeASINKA.
eve916
Fanka BB :)
Asinka gratulacje!!!!:-) AUGURI!!!! Buzka dla Tymka!!
witam cie serdecznie agatah,ja mieszkam kolo torino,no nie za blizko riva del garda
no naprawde puchy....
ja juz po chrzcinach,naprawde udane przyjecie...
i takze tydzien nad morzem sie skonczyl...
i moja siostra juz pojechala..
troche mi smutno ale taki nasz los na obczyznie....niestety trzeba sie z tym pogodzic...
nie wiem kiedy ja znowu zobacze...ile lat minie...
obydwie moje siostry mieszkaja w kanadzie,nie tak calkiem za rogiem..
no naprawde puchy....
ja juz po chrzcinach,naprawde udane przyjecie...
i takze tydzien nad morzem sie skonczyl...
i moja siostra juz pojechala..
troche mi smutno ale taki nasz los na obczyznie....niestety trzeba sie z tym pogodzic...
nie wiem kiedy ja znowu zobacze...ile lat minie...
obydwie moje siostry mieszkaja w kanadzie,nie tak calkiem za rogiem..
reklama
Podziel się: