Ptynia
Fanka BB :)
HEj dziewuszki, ja dzis znowu z mezem do lekarza, nic mu nie jest lepiej, lekarka powiedziala ze w plucach nic nie ma, wszystko skumulowalo mu od szyi i gore:/ Wezly powiekszone, ale gardlo go nie boli, katar mniejszy ale poszlo mu na struny glosowe. Dzis dala skierowanie na pobranie krwi, bo chce wyeliminowac mononukleoze. Maciek na szczescie ma sie niezle. Martwie sie jak to u nas bedzie, jedyny zywiciel rodziny choruje.
Agatka jak przygotujesz dzielo w postaci torta dla meza to koniecznie wrzuc fotke. Ja kiedys byc moze porwe sie na zrobienie eleganckiego torta dla ktoregos z moich chlopakow, na razie ucze sie teoretycznie ogladajac programy o tortach i ich zdobieniu. A jaka mase zrobilas jesli moge spytac?
Ania zdolna to wcale nie jestem, gdybym byla to jakos zapanowalalbym nad swoimi nogami, a nie moge, brak wyczucia. Ty za to wspominalas ze maz cos cie tam poduczyl, pewnie w praktyce jestes lepsza ode mnie:-)
Wracam do dbania o mojego chorowitka. Milego wieczorku!
Agatka jak przygotujesz dzielo w postaci torta dla meza to koniecznie wrzuc fotke. Ja kiedys byc moze porwe sie na zrobienie eleganckiego torta dla ktoregos z moich chlopakow, na razie ucze sie teoretycznie ogladajac programy o tortach i ich zdobieniu. A jaka mase zrobilas jesli moge spytac?
Ania zdolna to wcale nie jestem, gdybym byla to jakos zapanowalalbym nad swoimi nogami, a nie moge, brak wyczucia. Ty za to wspominalas ze maz cos cie tam poduczyl, pewnie w praktyce jestes lepsza ode mnie:-)
Wracam do dbania o mojego chorowitka. Milego wieczorku!